Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy derült ki hogy a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derült ki hogy a férjetek/élettársatok megcsalt?

Figyelt kérdés
Elmondta magátol,lebukott,valaki szólt...stb...elmondanátok?

2012. szept. 20. 15:57
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
8:igen,igazad van,hülyeséget csináltam,mert elvettem egy családtól,és nap mint nap bánt a lelkiismeret e miatt,pedig azt mondja a párom,ne bántson,őt sem bántja a dolog.A kérdés:hogy tudnék utánna járni,hogy tényleg van e valakije,vagy csak szóbeszéd...
2012. szept. 20. 16:18
 12/55 anonim ***** válasza:
100%

Előttem úgy bukott le a menyasszonyom, h láthatóan zavarta, ha a mobilja nálam volt.

Kicsit jobban odafigyeltem aztán cső!

2012. szept. 20. 16:19
 13/55 A kérdező kommentje:
telefonnal nem fog lebukni,a feleségénél úgy bukott le ,hogy benne maradt egy sms-em olvasatlanul (hiányzol,puszi...stb)
2012. szept. 20. 16:22
 14/55 anonim ***** válasza:
96%
Van olyan, hogy gyakrabban eljárogat pl "haverokhoz"? Szokott "túlórázni"? Mennyire kötött a munkája? Munkahelyéről pl ebédidőben el tud menni valahová? Lehet, hogy ezekre hivatkozik, amikor a szeretőjével van. Ilyenkor kellene valahogy keresztbe tenned vagy érdeklődni utána.
2012. szept. 20. 16:32
 15/55 anonim ***** válasza:
96%
Barátnőm csalt meg, úgy tudtam meg, hogy elmondta. Azt mondta, egyetlen alkalom volt. Logikailag viszont lyukak voltak a sztoriban, ahogy elmesélte, úgyhogy megszereztem az e-mailjeit, és azokból kiderült, hogy hónapokon át tartott a dolog közte meg egy csoporttársa között.
2012. szept. 20. 16:45
 16/55 A kérdező kommentje:
lehetősége van...vannak szabad napjai,mikor én melózok,meg sokat szaladgál...üzletel,órákra eltünik...van hogy hívom,nem veszi fel a teló,aztán azt mondja,nem hallotta,vagy le volt némítva,vagy beszélgetett...stb
2012. szept. 20. 16:48
 17/55 anonim ***** válasza:
21%
Hát ez így elég gyanús...Nem tudsz ráállítani valakit, hogy lesse meg?
2012. szept. 20. 16:59
 18/55 A kérdező kommentje:
Egyszer volt,hogy ráállítottam valakit.Látta is őt egy copfos csajjal kocsikázni.Rákérdeztem.Azt mondta,hülyeség,az anyját vitte boltba.Az anyjának viszont rövid haja van.Azzal magyarázta ki,ki rosszul látta a munkatársam,meg hogy csak azért mondtah nővel van,mert szét akar szedni minket.
2012. szept. 20. 17:04
 19/55 A kérdező kommentje:
a munkatársam egyébként annyira azért nem vak,kb 1 méterről látta őket,akkor akartak kitolatni a parkolóból,ő meg elment szép lassan mögöttük,meg kellett várniuk,és pont a nő oldalának irányából ment.ÉS ő állítja,hogy az anyjánál jóval fiatalabb nő ült mellette...a párom meg azt állítja,hogy az anyja volt...
2012. szept. 20. 17:06
 20/55 anonim ***** válasza:
31%
Állítsd rá még egyszer! És az illető ha lát valamit, fotózza le. Így már lesz bizonyítékod! Nem kell fényképezőgéppel rohangálni, manapság a telefonok is jó minőségű képeket tudnak csinálni. És nem is feltűnő. Nincs több ötletem sajnos, hogy hogyan lehetne lebuktatni...
2012. szept. 20. 17:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!