Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt és megalázott a férjem amíg én külföldön dolgoztam! Hogy lehet ezt túlélni? Annyira összetörte a lelkem, de én még mindig szeretem! Mit tegyek, hogy túl tudjam tenni magam?
Szerencsére még nincs gyerek!
Igen ismerem a ribancot:(Ráadásul itt a környéken lakik a...
A férjem vallotta be,hogy mi történt,amíg nem voltam itthon,és már kétszer odaköltözött,és most volt a 3.költözése ami remélem végleges,mert mondtam neki,hogy ha elmegy nincs vissza út!Az eszem tudja mit nem szabad tennem,de sajnos a szívem mást mond:(
Ezen szeretnék változtatni,hogy az ésszerűség erősebb legyen az érzelemnél.
Soha eddig nem volt szükségem nyugtatóra,de most igen:(
Az,hogy leigyam magam,az sajnos rajtam nem segít:(
Rohadtul érzem magam nagyon:(
Szeretet,harag,düh,fájdalom,és még sorolhatnám mit érzek most:(
Nem bírom,és a tudat,hogy itt van a közelben,még nehezebbé teszi ezt túlélni:(
Miért kell ilyen aljas módon megalázni valakit,ha már nem szeretjük?Meg vacilálni,hogy menjek vagy maradjak?
Miért nem lehet tökösen odaállni és azt mondani:"ez van"
Persze akkor is fájna,de talán nem így:(
Ez nagyon nagy szemétség!!!
Én úgy éltem túl azt a 3 hónapot,hogy szinte újra beleszerettem,és kettönkért,a jövönkért tettem,míg ő élte a világát itthon,a saját lakásunkba,gátlástalanul:(
Az is nagyon bánt,hogy ha érezte,hogy neki ez így nem jó,miért nem szolt,hogy jöjjek haza,vagy jött volna értem,de nem tett semmit:(((Én meg mindent megtettem,érte,értünk.
Hagyta hogy végigszenvedjem a 3 hónapot,mert ki kellett a lakáshitelt fizetni:(((Szőrnyűűűűű:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!