Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Holnap apum 400 km-t fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap apum 400 km-t fog levezetni?

Figyelt kérdés
reggel megy és félek hogy valami baja lesz. Pedig jó sofőr egy rokonunkat viszi Pest mellé és lehet ott is alszik de haza akar jön mert anyum nem örül neki. félek út közbe valami baja lesz karambol meg ilyesmi mivel nyugtassam magam
2009. júl. 24. 21:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Butaságon aggódsz! :) Én Zürichben élek és a minap voltam otthon, az 1000 km. Reggel tízkor indultam, este 10-re pestre értem. Háromszor álltam meg. Nincs evvel az égvilágon semmi gond. 2 nap múlva ugyanígy hazajöttem.

32 éves nő vagyok. Be kell tartani a sebességkorlátozást, és inni kell kávét. Ennyi.

2009. júl. 25. 12:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha meg akarsz nyugodni, akkor foglald le magad valamivel, amíg apud úton van. Őt meg kérd meg, hogy ha megérkezett, és (kis pihi után) amikor elindul haza, akkor csörögjön rád telefonon, hogy minden rendben van.
2009. júl. 25. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!