Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két és fél éve húzódik a válóperünk. Alperesként kérhetem-e, valamilyen törvényre vagy jogszabályra hivatkozva, hogy a Bíróság mondja ki végre a válást? Sűrgős! Holnap lessz a sokadik tárgyalás!
Csak annyit tennék még hozzá, hogy az exem kénytelen volt elfogadni az ingóságok értékét, különben neki mint felperesnek kellett volna fizetnie min. 300 ezret!
Igy most a Bíróság dönt.
Még csak annyit eddig sem szaladgáltam ügyvédhez, és ezután sem akarok! Az én lelkiismeretem tiszta!
Inkább a gyermekeimre költöm azt a bizonyos összeget, hiszen értük dolgoztam eddig is, és ezután is ezt akarom!
Az ügyvédre nem annak van szüksége, akinek nem tiszta a lelkiismerete, és ha te nem akarsz ügyvédet, akkor egyrészt akármeddig húzodhat az ügy, másrészt át leszel verve. És ha nem marad semmid, akkor mit költesz a gyerekeidre? Sokkal jobban járnak ök is, meg te is, ha keresel egy ügyvédet.
Olyan meg nem létezik, hogy a biróságot kötelezik a dontésre, addig húzhatják, amig akarják.
Kérdező! A kérdésedből élő ember - és még jogász sem - nem tudja megválaszolni, amit kérdezel, de még az sem érthető, hogy mit is kérdezel pontosan.
A perek elhúzódása akkor jellemző, ha nincs ügyvéded.
De lelked rajta.
egy ügyvéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!