Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első tárgyalás holnap azaz junius 3. -ám lesz! Mikorra várható a második?
Ez attól is függ, hol, mennyire van a helyi bíróság éppen leterhelve. Nekem fél évente volt egy tárgyalás, amikor nem volt megegyezés.
Amikor volt (másik válásom), ott csak egy tárgyalás volt, de ott gyerekek sem voltak.
Sajnálom,a válás nagyon rossz,én is elváltam.Ahogy irták előttem is,ha van közös megegyezés,akkor nem lesz második tárgyalás,ami a békitő is egyben.De szerintem nálatok mivel vannak gyerekek,lehet lesz második,sőt ha nem tudtok megegyezni a láthatás körül,több tárgyalás is.
Nálunk 3 volt,a láthatás miatt pont,nekünk is két gyerkőc van.Egyébként az elsőre nem kell elmenned,vagy az ügyvéded elmehet,képviselhet,de neked nem kötelező!Én sem mentem el annak idején.
Remélem úgy alakul minden,ahogy szeretnéd,én azt kivánom,mégse váljatok el!Ha ez vigasztal,a válás után most egy évvel mi újból együtt vagyunk a volt férjemmel és neveljük a csemetéket.Semmi sem lehetetlen és a sors kifürkészhetetlen....
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!