Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt férjemmel megeggyeztünk, hogy nem követelünk egymástól semmit. A gyerekek nálam és a ház (ami eredetileg is az enyém) a miénk marad. Nem kér semmit így én sem kérek gyerektartást. Megvolt az első tárgyalás. A bíróság miért kötözködik?
Nem értem miért nem akarsz gyerektartást,az nem neked a gyereknek jár.
Tőlük ne vedd már el,ha nincs rá szükség most el is tudod tenni nekik későbbre egy számlára.
Egy tárgyaláson nem is választanak el ha van közös kiskorú.
Nyiss egy számlát a gyerekek nevére, és következőnek mondd a bírónak, hogy akkor oda utaljon gyerektartást, ami a gyerekeké lesz ha megnőnek. A férjed is belemehet, hiszen nem te költöd el, hanem majd a gyerekei.
Konkrét példát tudok,hogy nem kötelező a gyerektartás -nem értem,ha valaki sem nem jogász,sem konkrétumot nem tud,miért tippelget? vagy legalább miért nem írja oda,hogy ez csak tipp?
Le lehet írni,hogy a vagyonmegosztás megtörtént, nem kívánják nyílvánosságra hozni,sem a válás okát,sem gyerektartást nem kér,mert mondjuk.pl.keresetéből el tudja tartani az anya -akkor legfeljebb kérnek egy kereseti kimutatást,de azt sem vizsgálják,csakhogy le legyen védve jogilag a dolog mindenki részéről.
A bíró magánszorgalmát nem tudom értelmezni miért kérne lakásra költségkimutatást? ... vagy nem írtál le valamit,de ez így értelmetlen,mert semmi köze nincs hozzá és ti ezt le is írhatjátok (ismétlem: nem kívánjátok nyílvánosságra hozni ) és itt a vége -erre nem kötelezhet .
Aki el akar válni,az hadd válljon,csak a gyerek védelme érdekében bizonyítva legyen az eltartásának biztosítása akármilyen formában: ismétlem: pl .anya keresetéből és legyen hol laknia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!