Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az első tárgyalás holnap azaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első tárgyalás holnap azaz junius 3. -ám lesz! Mikorra várható a második?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Két hete váltam el.Első tárgyalás tavaly december 14.-én volt,második februárban lett volna,de a bírónő eltörte a lábát,így elmaradt,és csak májusban volt a következő.(Ez vicc egyébként,hogy hónapokig ültek az ügyön,mert beteg a bíró...)Ha nem közös megegyezés,akkor törvény írja elő,hogy 3 hónap múlva kell kitűzni a második tárgyalást.Ha gyerekek vannak,akkor ha meg tudtatok állapodni a tartásdíj összegében,akkor közös megegyezés.Ha megállapodtatok a láthatásban,közös vagyonban,de mondjuk a tartásdíjban nem,akkor nem közös megegyezés.Tehát:ha mindenben(egyező akaratú válási szándék,tartásdíj,láthatás,vagyon megosztás) megegyeztetek,akkor egy tárgyalás van.Ha ezek közül bármelyikben nem tudtatok megegyezni,akkor két tárgyalás van,kb. 3 hónapos eltéréssel.
2010. jún. 2. 11:28
 12/19 A kérdező kommentje:
É ugy tudom hogy mindenképp meg kell várni a három hónapot a két tárgyalás között pláne hogy van két gyerek plusz együtt élünk még
2010. jún. 2. 11:47
 13/19 anonim ***** válasza:
mindenképp 2 tárgyalás lesz!nekünk is úgy volt.csak akkor van 1 ha nincs gyerek
2010. jún. 2. 11:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!!!!
2010. jún. 2. 12:28
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdezőtől kérdezném, hogy harmadik miatt akar válni?

Én is ebben a cipőben járok, annyi különbséggel, hogy ő rám hárította a bontóper beadását, pedig nem is én akarok-akartam elválni.

2010. jún. 2. 14:59
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem nem harmadik miatt,egyszerűen ugy érzi elhanyagoltam nem törödtem vele eleget,ugyan ez nem minden de nem megyek bele most a részletekbe.Ha van kedved írj privibe a bogi9810@freemail.hu-ra,vagy regisztrálj a hoxa.hu-ra az egy nagyon jó női oldal és sok hasonló helyzetű ember van rajt!!!Ott is megtalálsz reni8018 néven
2010. jún. 2. 15:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Tegnap 11:28-as vagyok.Mi volt a tárgyaláson?Nem békültök esetleg?Én a drog miatt váltam el a férjemtől,az életünket tette tönkre,meg a kicsinkét,én adtam be a bontópert,mégis sírtam a bíróság folyosóján,amiért ott végeztük...Talán helyre lehet hoznotok.
2010. jún. 3. 18:04
 18/19 anonim válasza:

nálam 1 tárgyalás volt.

-el akarnak válni?

-igen.

-akkor viszlát!...

kb tíz perc volt

2010. jún. 5. 08:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem békültünk,nem mintha össze lennénk veszve na mindegy ez hosszú!!!
2010. jún. 7. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!