Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyukámék most válnak holnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukámék most válnak holnap megyünk papámékhoz és most anyukám mellet lenne a helyem tudom de szívem szerint elmenekülnék (elmennék a barátomhoz amég nem oldódik meg az ügy) várom a segítséget?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Önzőség ha most elmenekülsz. nem körülötted forog a világ (még ha eddig úgy is volt), ez most nem rólad szól és nem arról, hogy neked mi kényelmes, hanem hogy anyukádnak mivel tudsz segíteni.
2010. márc. 2. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

az elözö valaszolonak:

na marmost:hujjujjhujjjujhjujj, mert az hogy se kor se törtenet se semmi, csak annyi utal a valas körülmenyeire, hogy az anyuka lehet talan akinek nehezebb most, nem jogosit fel szerintem leönzözni

Mennyi idös vagy,mert 18 ev alatt nem neked kell tamogatni a szüleidet, 18 ev felett pedig eldöntheted hogy mennyire akarsz reszt venni benne. de a szülök kapcsolata a legkevesbe sem tartozik egy gyerekre plane ha azert akarsz meneküni mert a jo szokas szerinti sardobalas reszekent teged is eltalaltak mar parszor. Ez esetben közöld szüleiddel, hogy te szereted öket es kellenek neked, de erre tök nem vagy kivancsi- es ha ezt sem veszik figyelembe joggal akarsz menekülni. persze azt is be kell latnod, hogy ez nehez mindenkinek, es a szeretetre mindket felnek szüksege van, de ezt le lehet ülni es megbeszelni, hogy kinek mi faj.

2010. márc. 2. 01:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Te kis drága!

De'javum van amikor olvastam a kérdést!Bár én 2csak" 13 éves voltam amikor a szűleim elváltak és bizony ugyanezt éreztem de később a sors úgy hozta..jobb életem lett!!Szóval lehet Anyukád meg akar kímélni attól ami a válással jár,érzelmileg biztos megviseli őt is és édesapádat is!18 év nagy idő..!Szóval légy erős ha azt mondják menj a papádékhoz fogadj szót!Kitartást neked!!

2010. márc. 8. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!