Szétszednek körülöttem az emberek! Legszívesebben elmenekülnék! Hova és mennyi idöre menjek, hogy ne készüljek ki teljesen?
Elöször kezdödött a barátnöimmel és a mocskos hazugságaikkal rólam. Aztán a férjem rokonsága elkezdett nyíltan gyülölni engem. Van egy pár hónapos gyermekem. Nemrég tudtam meg, hogy láthatási joggal fenyegetöznek - nélkülem akarják persze látni. Aztán kaptam a bkv-tól behajtási fenyegetést 186 ezer forintról. A Providenttöl is kaptam 70 ezer forintról, az Erste és UniCredit Banktól is 10-10 ezer forintról egy behajtólevelet. A férjem hónap elején elverte az egész fizetését, így sem nekem, sem neki nincs mit enni az egész hónapban. Minden nap veszekszünk emiatt.
Kezd nagyon elegem lenni, összecsaptak a fejem fölött a hullámok, nem tudok kimászni belöle, el akarok menni pár napra!!!
Hova menjek és mennyi idöre, hogy pihenjek egy kicsit és ne bolonduljak meg itt helyben?
Bocs, de gondolom a behajtások nem derült égből jöttek, azért a bkv egy év után tart 186 ezer forintnál.
és te vettél fel több banktólis hitelt. (egyáltalán hogyan? letagadtad,hogy vana másik?)
Menj a te családodhoz és rendezd ezeket a dolgokat, mert mindent el fogsz veszíteni.
Szia!
Ilyen esetben nem az a legjobb megoldás, hogy elmész valahova, és majd megoldódnak a bajok itthon. Nem. Ha el is mennél, gondolj bele, ki tudnál kapcsolódni, és teljes nyugalommal tudnál pihenni, miközben tudod, hogy milyen állapotok vannak, és lesznek akkor is, amikor hazaértél? Tapasztalatból sajnos azt mondom, hogy nem biztos. Azokban a napokban is az járna a fejedben, hogy hogyan oldhatnám meg a problémáimat...stb.
Bár nagyon nehéz, még jobban nézzél szembe a dolgokkal. Próbálj meg mindenkivel nyugodtan beszélni, beszéljétek meg a családban is a problémákat, veszekedés helyett az sokkal többet segíthet. A pénzt meg tényleg ne ilyen pár napos üdülésekre költsd, hanem a csekkekre, adósságokra. Ha így teszel, akkor idővel helyrehozhatod a gondokat, hidd el. Sok kitartást, és sikert kívánok:)
A bkv 5 év után tart itt. A hitelek nem az én nevemen vannak (csak az egyik, mivel a férjem itt lakik, közös a kassza, ezért ha kipakolják a lakást nem fogják megkérdezni, hogy melyikek az ö cuccai. Ja édesanyám is velünk él, de most ö sem tud segíteni. Inkább ez a gyülölködés, mocskolódás ami legjobban kikészít.
Egyelöre nincs pénz. De ha lesz (jövöhónap), akkor hova, ami olcsó (belföld)?...mert nem bírom már idegekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!