Volt már olyan érzésed, h legszívesebben orrba csaptad volna a saját anyád?
nem
egypárszor neki is lett volna rá alkalma akkora ökörséget csináltam de nem tette.
ma sem értem hogy bírta megállni.
Igen. Pont az előbb!
1. megcsalja apámat
2. folyton sajnáltatja magát, hogy őt senki sem szereti
3. ő az áldozat
4. mártírkodik
5. kidumál másoknak
6. hú de sz@r az élet
Ezekben is nőttem fel, most igyexem átállítani az agyam arra, hogy én ne így gondolkodjak, de eléggé nehéz, hiszen évekig ebben voltam és még találkoznom vele... De nem sokáig!
Persze. Az egyik ilyen esetet meg is kérdeztem itt. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
De voltak ennél cifrább, és vadabb dolgok is. Volt olyan is, hogy megmondtam neki, hogy ha nem az anyám lenne, már rég felé sem néznék. Például, mikor terhes lettem- várt gyermek volt- és elvetéltem. Nem is tudom, hogy ilyenkor abortusznak hivják-e azt a bizonyos kisműtétet, és simán kaparásnak mondom. Szóval maga a kaparás után pár nappal kezdte nekem ecseletni, hogy mit szólnék, ha kistestvérem születne, mert ő úgy szülne még 1 gyereket. Pffff szóhoz nem jutottam. Utánna olyan ritkán tartottam a kapcsolatot vele, ahogy csak lehetett. Ha ő hivott, akkor beszéltünk,de én nem kerestem.
Akkor mikor végre összejött a gyermek, akkor azt találta mondani, hogy adjam csak neki oda a gyereket, én meg menjek vissza nyugodtan dolgozni, nehogy elveszitsem a munkám........ Na ekkor is elküldtem a jó édesbe. Évekig kinlódtam, hogy lehessen gyermekem, akkor nem adom oda egy olyan nőnek ,akit amúgy sem tudok már egy jó ideje tisztelni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!