Volt már olyan érzésed, h legszívesebben orrba csaptad volna a saját anyád?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 13:22
21/26 anonim válasza:
Nem! Pedig szoktunk veszekedni, de azért ilyen nem jut eszembe, eleve néztem, hogy milyen kérdés ez! Már akkor is lelkiismeret-furdalásom van utólag, ha felidegesít és kiabálok!!!!
22/26 anonim válasza:
Úr Isten! Hogy lehet utálni az anyukátokat???
Soha sem bántanám meg, nincs az az ok. Mindent megtennék érte!!!!!
23/26 anonim válasza:
nem mindenki szerencses az anyjaval.az enyem szijjal vert,penzt lopott tolem,nem orul asz unokanak,mert nem magyartol van,csak kritizal,ha megkinal egy tal etellel,azt felhantorgatja hetekig stb....sosem utnem meg,de igy nem tudom szeretni
24/26 anonim válasza:
Soha! Nekem nagyon jó a kapcsolatom anyával, és úgy gondolom, ő az egyik legjobb ember a földön. Lehet, túlzásnak hangzik, de tényleg anya-lánya kapcsolatból kap tőlem egy kitűnőt :D Nyilván köztünk is vannak néha zűrök, de annyira jelentéktelenek... Nem azt mondom, hogy olyan, mintha a barátnőm lenne, sőt... Nem beszélek meg vele mindent, de amit igen, abban maximálisan támogat és segít, ahol tud. Én csak jót tudok róla elmondani. 22/L
25/26 Evyco válasza:
Volt. Az én anyámmal néha nagyon nehéz kijönni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!