Volt már olyan érzésed, h legszívesebben orrba csaptad volna a saját anyád?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 13:22
13/26 anonim válasza:
Igen, mondjuk amikor mások előtt engem éget, hazudozik rólam össze-vissza, a világ legsz*rabb emberének titulál mások előtt állandóan. Persze a bagós, iszákos, lopkodós, rossz tanuló taknyos húgom a világ legjobb gyereke, csak én vagyok a rossz a szemében, engem kritizál állandóan. Már többször volt, hogy úgy összevesztünk, hogy szívesen megütöttem volna. De nem tettem, sima tiszteletből nem. Meg talán azért sem, mert mégegyszer akkora darab, mint én. :D
14/26 anonim válasza:
Ajaj!De hányszor!Egyszer majdnem meg is tettem,ha a tesóm nincs ott akkor már sitten csücsülnék....
15/26 anonim válasza:
Volt egy párszor, sőt gondoltam ennél nagyobbakat is. De később mindig megbántam.
16/26 anonim válasza:
Ha nem is orrba csapnám, de jól megmondanám a magamét. Elegem van hogy állandóan ideges, semmi nem jó neki. Én pitizek neki, mint egy kutya h legalább egy kis jókedve legyen, de áh..
17/26 anonim válasza:
Én már menni is utálok hozzá és csak kötelességből teszem.
Állandóan kötekedik a hátam mögött szidalmaz és amikor meghalt a nővérem azt mondta bár csak én haltam volna meg.
18/26 anonim válasza:
Nem volt még ilyen érzésem soha. Persze idegesített már fel, de soha még csak eszembe sem jutott volna, hogy megüssem azt az embert aki a világra hozott és felnevelt!
19/26 anonim válasza:
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:11
Az igen!Én szóba se állnék vele.
20/26 anonim válasza:
Én anyukámat nem,de párom viszont igen!
Mindenbe beleköt,pedig már nem kis gyerek!
Az erőszak nem megoldás!Mond meg neki a véleményed kerek perec,& egy idő után majd úgyis belátja,hogy nem neki van igaza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!