Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan érzésed, h...

Volt már olyan érzésed, h legszívesebben orrba csaptad volna a saját anyád?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 13:22
1 2 3
 11/26 emolány ***** válasza:
50%
Igen.És meg is tettem.
2011. júl. 5. 13:37
 12/26 anonim ***** válasza:
69%
nem, apámmal voltam így
2011. júl. 5. 13:47
 13/26 anonim ***** válasza:
53%
Igen, mondjuk amikor mások előtt engem éget, hazudozik rólam össze-vissza, a világ legsz*rabb emberének titulál mások előtt állandóan. Persze a bagós, iszákos, lopkodós, rossz tanuló taknyos húgom a világ legjobb gyereke, csak én vagyok a rossz a szemében, engem kritizál állandóan. Már többször volt, hogy úgy összevesztünk, hogy szívesen megütöttem volna. De nem tettem, sima tiszteletből nem. Meg talán azért sem, mert mégegyszer akkora darab, mint én. :D
2011. júl. 5. 13:48
 14/26 anonim ***** válasza:
69%
Ajaj!De hányszor!Egyszer majdnem meg is tettem,ha a tesóm nincs ott akkor már sitten csücsülnék....
2011. júl. 5. 13:53
 15/26 anonim ***** válasza:
69%
Volt egy párszor, sőt gondoltam ennél nagyobbakat is. De később mindig megbántam.
2011. júl. 5. 13:54
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem is orrba csapnám, de jól megmondanám a magamét. Elegem van hogy állandóan ideges, semmi nem jó neki. Én pitizek neki, mint egy kutya h legalább egy kis jókedve legyen, de áh..
2011. júl. 5. 14:14
 17/26 anonim ***** válasza:
53%

Én már menni is utálok hozzá és csak kötelességből teszem.

Állandóan kötekedik a hátam mögött szidalmaz és amikor meghalt a nővérem azt mondta bár csak én haltam volna meg.

2011. júl. 5. 16:11
 18/26 anonim ***** válasza:
53%
Nem volt még ilyen érzésem soha. Persze idegesített már fel, de soha még csak eszembe sem jutott volna, hogy megüssem azt az embert aki a világra hozott és felnevelt!
2011. júl. 5. 23:29
 19/26 anonim ***** válasza:
53%

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:11

Az igen!Én szóba se állnék vele.

2011. júl. 6. 09:53
 20/26 anonim válasza:
53%

Én anyukámat nem,de párom viszont igen!

Mindenbe beleköt,pedig már nem kis gyerek!

Az erőszak nem megoldás!Mond meg neki a véleményed kerek perec,& egy idő után majd úgyis belátja,hogy nem neki van igaza!

2011. júl. 7. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!