Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi válás a gyerekszületés után?
"Tudod, ha az ember feldob bármit, amiről előtte egy ével még órákat beszélgetett át a másikkal, és 5 perc után a büfikézett-e a baba, és a xaros pelenka a téma, akkor idővel felmerül az emberben a gondolat, hogy "mi a fenét keresek én itt???""
Ebben nagyon igazad van :)
na, én pont ezért domborítom ki már most a gyerekvállalás árnyas oldalát a páromnak, h ne érje meglepetés, miután megszületett az apróság.
amikor arról beszél, h milyen cuki egy gyerek, olyan édes, stb, akkor én elmondom, h bizony az a gyerek lehet, h egész nap bőgni fog, napi 5 kakás pelust kitermel, lehányja a pólódat, és bizony 0-24ben figyelni kell rá, törődni vele.
nem akarom, h csalódjon később. én, mint nő tisztában vagyok ezekkel, igaz csak elméleti szinten, valamint vigyáztam már picúrokra korábban.
szeretném majd bevonni a fürdetésbe, büfizésbe, pelenkázásba, és remélem, hogy nem fog idegenkedni tőle.
de fel vagyok készülve arra is, hogy minden igyekezetem ellenére elhagy. sajnos akkor így jártam, nem fogom tartóztatni, de azt elvárom, hogy foglalkozzon majd a gyerekével, hiszen az övé is, nem csak az enyém.
tudatosan tervezzük a gyerekvállalást, nem ezzel szeretném megfogni, nem szeretnék várandósan esküvőt. ha működik a dolog, úgyis együtt maradunk. ha nem, akkor pedig ne egy papír tartsa vissza.
#33 - valszeg nem a számítógép a te valódi ellenséged:)))
Inkább arról a jelenségről lehet itten szó, hogy amíg az emberek jellemzően több generációs nagycsaládokban nőttek fel - mondjuk még a mi nagyszüleink generációja abszolút - addig az embernek mire gyerekvállaló korba került volt arról reális képe, hogy mi a gyerekvállalás, hisz volt a környezetében kicsi gyerek akkor is, amikor kamasz volt, meg amikor fiatal felnőtt. A családok atomizálódása, a "két szülő + 2 gyerek = család" folyamat termelte ki azokat az embereket, akik úgy jutnak gyerekvállaló korba, hogy előtte nincs reális képük, tapasztalatuk, modelljük. Hab a tortán, ha még csonka családból is származik, tehát egyáltalán nem látott férfi modellt, még a saját gyerekkora halvány emlékeibe se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!