Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért gyűlöl ennyire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyűlöl ennyire?

Figyelt kérdés
Válásban vagyunk. Elment egy öregebb nővel 22 év után. Állítólag boldog, DE visszajár zargat bennünket, botrányosan viselkedik és ami megdöbbent az az, hogy gyűlöl, mintha az ördög öreganyja lennék. A világban és (talán) a környezetében lezajló minden folyamatért én lennék a felelős. És én nem értem, miért nem akar megszabadulni a régi életétől. Miért nem enged az utamra? Én egyébként szenvedem az egész helyzetet, zavar ahogyan ellenemben viselkedik. Miért gyűlöl ennyire szerintetek??

2012. aug. 3. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem téged gyűlöl. Ez egy tipikus viselkedési forma.

Az egyik erdélyi írótól kérdezték meg, hogy miért gyűlölik a románok a magyarokat, amikor ők vették el tőlünk Erdélyt, és nem fordítva, semmi okuk nem volna gyűlölni bennünket. Nagyon rosszul kezeli a féjed az esetet.

2012. aug. 3. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Engem is gyűlöl az exem,pedig semmit nem követtem el,ő hagyott el.Szabályszerűen annak örülne,hogy ha nem élnék.Én se értem,de ez nagyon nem normális.Arra gondoltam,hogy talán ez az igazi énje,vagy nem tudom.Hogy viselkedhet valaki így egy olyan emberrel,akit egykor imádott,szeretett?Jó kérdés,de ezzel csak azt éri el,hogy már én is kezdem megutálni.
2012. aug. 3. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

Nem téged gyűlöl saját magát most kezd szembenézni a döntései súlyával

22 éves stabilitást rúgót fel a kényelmes biztos jelent és jövőt dobta el

Most jön rá hogy ugyan jó a fiatalabb partner de mikor pár éven belül elkezd fizikailag leépülni az a lány már nem lesz vele nem rohangál be hozzá a kórházba,

idős korára egyedül fog maradni.

Ezért ragaszkodik hozzátok és ezért tesz meg téged minden baj okának könnyebb így mint a saját fejét a falba verni.

2012. aug. 4. 00:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Idősebb a nő. Olyan ez, mint egy félre sikerült anyakomplexus. A nő állítólag mindent ráhagy, nincs véleménye, csak utazni, szórakozni akar, amit a volt férjem igyekszik kielégíteni, akár azon az áron is, hogy nem fizeti a gyerekek után járó (mostmár) rokontartást. Állítólag ő így nagyon boldog, ezekután nem értem a gyűlölködést. Lázítja a gyerekeket ellenem, a hátam mögött (még szerencse, hogy nagyok és már nem befolyásolhatóak). Én ha valaha el tudok még férfit fogadni és vele boldog lennék, nem bántanám őt. Igaz, így sem. Egyszerűen nem értem, ha boldog: miért bánt. Nem találom a magyarázatot. Azért tettem fel ezen az oldalon a kérdést, mert itt talán a többféle véleményből kirajzolódik számomra egy épeszúű válasz. :-)
2012. aug. 4. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudnék rá értelmes magyarázatot adni neked! Én is így vagyok, hogy engem is gyűlöl a kislányom apja. Ő főleg azért, mert megszültem az akarata ellenére. De már két éves!! Könyörgöm miért nem lehet túllépni rajta?? Vissza nem tudom tenni, ő itt van, szeretni kell és szeretetben felnevelni. Erre gyűlölködik, minden lehetőséget megragad, hogy veszekedjen velem. Neki is van másik barátnője, én is mindig ezt mondtam, ha ő valóban boldog, akkor miért bánt engem???? Nem lehet a férfiak fejébe látni... Én erre akkor is azt mondanám, hogy csak a boldogtalan ember gyűlölködik a másikkal. Lehet valójában ő is rájött, hogy nem csinált a másik nővel jó boltot, de a büszkesége nem engedi, hogy visszamenjen hozzád. Nem tudom, csak találgatás...
2012. aug. 8. 14:13
 6/6 omba ***** válasza:

Vagyis elment selyemfiúnak egy gazdag nőhöz, aki azért annyira nem nagyvonalú, hogy ki is tartaná?

Huszonéves srácoknak ez lehet időtöltés, de a te volt férjednek már kicsit nevetséges.

Gondolom ezt érzi ő is, azt meg megszokhatta, hogy a bajait neked mondja el, hát most így sikerül.

Mit jelent, hogy visszajár? Mi keresni valója van ott?

Remélem kulcsa már nincs, - nem nagyon kellene beengedni.

Te nem hívtad, a gyerekeid nem hívták, akkor?

2012. szept. 15. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!