Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a barátnőm lakásáról exbarátját kiköltöztetni?
Gondolom valakinek magára kellene vállalni a szerepét.
Miért a tragédia után költözzön el, miért nem most?
Ezt én sem értem.. A barátnőd kidobná az expasiját ,de addig kegyesen megengedi neki,hogy maradjon amíg az élő szüleit ápolja?? Ha meghaltak,akkor az exbarát is röpülhet azonnal?? Miért nem dobja már most ki,ha azt akarja hogy elmenjen az expasas??
Mondjuk azt se értem, hogy miért okoz gondot a barátnődnek hogy a szülei halála után csak úgy kivágja az exet..Ha ahhoz vastag bőr van a képén hogy kihasználja az exet,akkor szerintem ahhoz is jó vastag a bőre,hogy később lazán kidobja..
"így őrá lett bízva az ápolás. De ennyit csinál és semmi többet."
Ne haragudj de van akinek ez a munkája. Akkor vegyetek fel egy ápoló nőt, és küldjétek el.
Lehetnél a barátnője is, nem? Vagy egy barát akivel nincs viszonya. Szóval ha te egy aktiv kapcsolata vagy akkor egyáltalán miért türöd hogy együtt éljenek?
"Mit tudok tenni a szülők halála után"
És miért tér vissza mindig ez a pont, hogy te majd a szülők halála után teszel valamit? Miért csak akkor? Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!