Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a barátnőm lakásáról exbarátját kiköltöztetni?

Figyelt kérdés
A barátnőm még együtt él a volt barátjával már egy jó ideje. De mivel a kapcsolatuk megromlott (mert nem tudnak együtt élni), így szívesen elválna, de szükség van rá, mert a barátnőm szüleire ő figyel (mert betegeskednek). A barátnőmet az őrületbe kergeti. A férfi egy Romániából származó fazon (becsületes, nincs vele ilyesféle probléma), aki a szüleitől menekült el ide Pestre a barátnőmhöz. Sajnos (realista vagyok), a barátnőm szülei hamarosan el fognak távozni. Szerintetek, hogy lehetne megoldani, hogy a tragédia után az exbarát kiköltözzön a barátnőmtől, hogy végre a partnerem idegeskedése megszűnne?

2012. aug. 7. 19:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Költözzön hozzád a barátnőd, az ex pedig maradjon az ápoló,kapjon fizetést,vagy az ápolásért cserébe lakhatást és akkor nem használ ki senki senkit.
2012. aug. 7. 19:42
 12/27 anonim ***** válasza:

ne haragudj de a barátnőd iszonyatosan gáz, én nem azzal foglalkoznék h mi lesz a hapival, hanem hogy mikor dobjam ki

aki így képes valakit kihasználni, az mással sem bánhat jobban

2012. aug. 7. 19:43
 13/27 A kérdező kommentje:
Kinek nem fontosak a saját szülei? Ki nem tenne meg minden tőle telhetőt, hogy a szülei (talán az utolsó napjaikat) könnyebben töltsék el? Én is nagyon kedvelem a szüleit, és tudom, ha nincs mellettük egy megbízható ember (ugyanis manapság ilyet találni szinte lehetetlen, sajnos), akkor a barátnőm a koporsóig idegeskedné magát (mert sajnos képes lenne rá), és én ezt nem hagyhatom. Így választom ezt, maradjon nyugodt, és maradjon meg az az érzése, hogy mindent megteszük. (Ez szerintem a kevésbé rosszabb út. :S)
2012. aug. 7. 19:47
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Élősködés?! Hát olyan mint egy munka, ha felvesztek egy ápolót mellé kb kétszer többe fájna barátnődnek mint az exre főzés mosás...Ha élősködik akkor MOST dobjátok ki és ne érdekes mód miután meghaltak. Szerintem ez inkább fordítva kihasználás a ti részetekről... ez egy közös pont mindenkinek jó, neki van "háza" nektek pedig nincs "gond".

Jelentsétek be, hogy miután meghaltak van fél éve, hogy összeszedje magát és elköltözzön szerintem így fer, nyílván ha most nem dolgozik (illetve pénzért másnak) nincs pénze, fél év alatt talán összetudja magát szedni, hogy elköltözzön.

2012. aug. 7. 19:55
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

" ha nincs mellettük egy megbízható ember"

Akkor most egy élősködő vagy egy megbízható ember? Én is az előzővel értek egyet.

2012. aug. 7. 20:17
 16/27 A kérdező kommentje:
A szülőkkel valóban, kedves, segítőkész, ugrik ha kell...stb. DE csak velük (hogy miért, arról fogalmam sincs) A barátnőmtől állandóan kunyizik, semmit nem tesz meg neki (pl.: ott ül a gép előtt, és barátnőm mondja neki: "Légyszíves vidd le a szemetet." - erre ő: "Kérdeztem?". Ha 1 perc múlva a barátnőm szülei hívják őt, ő máris ugrik)...stb. Furcsa egy ember, tudom. Pont ez a probléma!
2012. aug. 7. 20:23
 17/27 anonim ***** válasza:

Furcsa egy ember

Szerintem ti vagytok furák. Az a lakás most a szülőké nem a lányé gondolom az ő nyugdíjukból

van nagyrészt fenntartva a lakás és megfizetve a házi gondozó.

Neked totál nincs közöd ott semmihez és a barátnőd fizuja se lehet olyan jelentős hacsak nem havi 150 et keres.

2012. aug. 7. 21:42
 18/27 A kérdező kommentje:
A lány nem a szüleivel él. Régebben azt hitte megtalálta az igazit, és magához fogatta. Később a szülei elkezdtek betegeskedni, a fazon meg elkezdett semmit sem csinálni (a szülei gondozásán kívül).
2012. aug. 7. 21:51
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem.Apolja a szuloket, de nem lakik veluk?Haldoklo emberek mellett ott szokas lenni nem?
2012. aug. 7. 22:18
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ugrik rögtön a szülöknek ha nem laknak 1 fedél alatt?
2012. aug. 7. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!