Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a barátnőm lakásáról exbarátját kiköltöztetni?
ne haragudj de a barátnőd iszonyatosan gáz, én nem azzal foglalkoznék h mi lesz a hapival, hanem hogy mikor dobjam ki
aki így képes valakit kihasználni, az mással sem bánhat jobban
Élősködés?! Hát olyan mint egy munka, ha felvesztek egy ápolót mellé kb kétszer többe fájna barátnődnek mint az exre főzés mosás...Ha élősködik akkor MOST dobjátok ki és ne érdekes mód miután meghaltak. Szerintem ez inkább fordítva kihasználás a ti részetekről... ez egy közös pont mindenkinek jó, neki van "háza" nektek pedig nincs "gond".
Jelentsétek be, hogy miután meghaltak van fél éve, hogy összeszedje magát és elköltözzön szerintem így fer, nyílván ha most nem dolgozik (illetve pénzért másnak) nincs pénze, fél év alatt talán összetudja magát szedni, hogy elköltözzön.
" ha nincs mellettük egy megbízható ember"
Akkor most egy élősködő vagy egy megbízható ember? Én is az előzővel értek egyet.
Furcsa egy ember
Szerintem ti vagytok furák. Az a lakás most a szülőké nem a lányé gondolom az ő nyugdíjukból
van nagyrészt fenntartva a lakás és megfizetve a házi gondozó.
Neked totál nincs közöd ott semmihez és a barátnőd fizuja se lehet olyan jelentős hacsak nem havi 150 et keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!