Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerekkel fogok kelleni valakinek?
Figyelt kérdés
Képtelen vagyok erőltetni olyan kapcsolatot ami nem megy,még ha itt is a gyermekem, rámegy az egészségem. Férfiak válaszát várom.
32N
2012. júl. 27. 22:13
21/22 anonim válasza:
Itt vagyok 3 éve egyedül a kisfiammal és én csak csalódtam az összes nőben, holott azt mondják, hogy mennyire tiszteletreméltó amit csinálok....biztos állásom, saját házam van, mégis egyedül vagyok....tehát ne csüggedj:)
40/F
22/22 anonim válasza:
43 éves férfi vagyok, és én azt mondom, hogy ez csak rajtad múlik. Ha úgy érzed, hogy egy kapcsolatra rámegy az egészséged és a gyereked, akkor ne erőltesd. Szerintem van esélyed, mert az én exnejem is talált magának pasit, pedig aztán az maga volt a sárkány. Igaz, hogy jól átverte és kicsalta tőle a váláskor tőlem elszedett pénz egy részét, de talált. Szerintem a férfiaknak is ugyanolyan nehéz, mint a nőknek, mert ők is csalódtak. Kiderült, hogy a nőknek csak addig kellettek, ameddig jól ment a vállalkozás, volt pénz, vagy például amikor megjött a gyerek utána már nem volt szex, vagy egyszerűen csak akkora lett a nő szája, mint a Bécsi-kapu, meg hasonlók. Sajnos a rendes nőkből is kevés van, és azok nagyrészét megbecsüli a férjük, úgyhogy hidd el, a másik oldal sincs könnyű helyzetben. Viszont ha úgy érzed, hogy nem vagy még trampli, el tudsz fogadni egy férfit, úgy, hogy ő is fontos lesz az életedben és nem akarsz uralkodni felette, de tudnád szeretni, és nem csak azért kell mert van pénze, akkor nagyon sok esélyed van gyerekkel is. De ha ezek közül bármelyik is hibázik, még ha nem is ismered be, akkor max csak rövidtávú kapcsolatokra számíthatsz, ami nem lesz jó a gyerekednek sem. Bocs, ha őszinte voltam, de szerintem többre mész egy ilyen válasszal, mint ha valaki vigasztalna a hazugságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!