Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet halni valakinek a hiányába?
Nem. Az időseknél más, náluk ott a szívroham veszélye stb. Mamám pl enni nem nagyon eszik mióta papám meghalt, de most apukám kell ápolnia..így nem hiszem, hogy el fogja engedni magát..
Egy egészséges fiatal/felnőtt ember nem hal bele ilyenbe.
Nem.
Szerinted hány olyan boncolási jelentés van, hogy halál oka: bánat v. Béla hiánya?
Talán lehet, talán nem.
Ha valaki egy hülye szakítás miatt meghal, mert mondjuk nem akar tovább élni, és öngyilkos lesz, az lelkileg nagyon szegény ember lehet. És az is, aki nem tud (vagy inkább nem akar) kimászni a bánatból, és folyton a maga sajnálatába menekül. 4-5 évekig nem képes túltenni magát a bánaton, folyton azzal jön, hogy ő mekkora nagy áldozata az életnek...
Az utóbbi időben velem is rendesen elbánt a sors. Nem panaszkodhatok, mert kaptam 20 gondtalan évet, ami tényleg gondtalan volt. Aztán kaptam 2 semleges évet, és ami most van, az tényleg letaszított a padlóra, ennyire soha nem volt még rossz időszakom eddig. De tudok továbbra is mosolyogni, és bizakodóan nézni az emberek arcába. Továbbra is emelt fővel járok, és nem hagyom, hogy a helyzet uralkodjon el rajtam.
A felhők felett mindig süt a nap, és minden rossz elmúlik egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!