Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Bele lehet halni valakinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet halni valakinek a hiányába?

Figyelt kérdés
Maga a tudat hogy nincs ott melletted,és már nem is lesz,nem beszélhetsz vele,talán már nem is szeret és vidáman éli napjait,miközben te egy roncs vagy és úgy érzed megszakad a szíved,testileg is rosszul vagy.Ahogy az időseknél is,mikor meghal a párjuk,rá nem sokra ők is meghalnak.
2012. jún. 6. 15:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem a nagymamám a nagypapám után halt, néhány héttel később. Semmi jele nem volt. Nem volt beteg, nem hagyta el magát, nem lett öngyilkos sem. Egyik reggel nem kelt fel többet. Idősnek idős volt, de akkor is... pár hét különbséggel mentek el.
2012. jún. 6. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Volt egy szerelmem, aki miatt majdnem öngyilkos lettem, amikor megtudtam, hogy nem lehetünk egymásé. (Bonyolult dolog volt, kapcsolatban élt.) Kb. 1 év depresszió és sok-sok mesterséges figyelemelterelés árán sikerült úgy-ahogy túltenni magam rajta, de még most is tiszta dili vagyok, ha eszembe jut, hogy milyen nagyszerű pár lehettünk volna.
2012. jún. 7. 15:12
 13/15 A kérdező kommentje:
A depresszió nálam is megvan már,meg a mesterséges dolgok figyelemelterelőnek,a levegőre se megyek ki,de tegnap kicsit megijedtem mikor fájdalmat éreztem a vesém tájékán,ez így nem lesz jó.Nem tudom eldönteni már hogy magamat sajnálom jobban,vagy az egészet hogy nem jött össze.Telefonom is ki van kapcsolva egy ideje,hogy még véletlenül se érkezzen információ a külvilágból.Ez elég beteges.
2012. jún. 7. 16:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Talán nem a hiánya bánt valójában, hanem amit írtál. Mármint hogy ő vidáman éli az életét, túllépi. Ez nem hiányérzet, hanem a tudat, hogy alulmaradtál, hogy kevesebbnek érzed emiatt magad.

Talán egy pszichológuss segít. mozdulj ki, keress új elfoglaltságokat, új ismerősöket, nagy a világ. szurkolok neked, nem könnyű ez.

2012. jún. 10. 16:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonló helyzetben voltam én is.

Szerintem az, hogy mennyire kerülsz a padlóra az a szakítástól függ. Amennyiben békében elváltok, akkor könnyebb lelkileg túltenni magad. Viszont ha akkora pofont kaptál, hogy még felfogni is képtelen vagy, akkor sok idő kell hozzá. Meg kell emészteni a sok miért kérdést, az igazságtalanságot, a kihasználtság érzését, a reméntelenség stb érzését. És a leges-legrosszabb, amikor tudatosul benned, hogy tényleg vége az egésznek és így már nincs is értelme tovább élned. Na itt szoktak az emberek öngyilkosok lenni.

Viszont hidd el nekem, nagyon-nagyon lassan, de jobb lesz.

Én mindent megtettem, hogy túltegyem magam egy exemen, mégsem sikerült (kibeszéltem, kisírtam, kitomboltam, kibuliztam, kisportoltam magam stb, volt új pasi, új barátok, űj lakás, új környezet, új háziállat, új munka stb). De a legjobban az idő segített....valahogy egy idő után a fájdalom és az a sok szenvedés átváltozik egyszerűen emlékké és már távoli történelemnek éred meg a dolgokat. De ehhez az kell, hogy minél több élménnyel tömd tele magad, hogy a régieket 'kilökdössék' a fejedből.

Hidd el, nagyon lassan, de el fog múlni.

Sok szerencsét és találd meg a boldogságod!

2012. jún. 15. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!