Kisgyerekkel külföldre költözni? Van esetleg valakinek tapasztalata?
Köszi! :)
A babádnak az ovi nem volt gond? Én attól félek, hogy visszahúzódó lesz, mert nem érti, hogy mit mondanak neki.
Az enyem 3 eves, igaz mar itt kint szuletett, de siman otthonosan erzi magat Magyarorszagon is. A jatszoteren nyaron azt hiszem orosz gyerekekkel jatszott, akik nem beszeltek a nyelvet, megis milyen jol elvoltak!
Nektek nehezebb lesz elsajatitani a nyelvet!
2.vagyok: nem volt soha semmi baj vele a beilleszkedessel. Amikor oviba ment, nem tudott semmit angolul, itthon nem tanitottuk, nem akart tanulni. Az igaz, h o nagyon vidam, nyitott, baratsagos, s meg az sem torte le, h a nyelvet nem beszelte. Orult, h tarsasagba mehet, imadta az ovis gyerekeket is. Oviban megtanult mar picit angolul, de az igazi fordulast a szeptemberben elkezdett iskla hozta, Most mar folyekonyan, gyonyoruen beszel.
Szerintem ne aggodjal a gyerek miatt, hidd el, neki konnyebb lesz mint pl neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!