Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2év körüli kisgyerekkel...

2év körüli kisgyerekkel mennyit vagytok kint mostanában, és hogy öltöztetitek fel?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
2,5 éves a kisfiam, délelőtt kb. 1 órát voltunk kint, ő jól el volt én meg majd megfagytam. Harisnya, atléta ,vékony pulcsi, mellény, vastag pulcsi,vastag overál, és természetesen sapka,sál,kesztyű és csizma volt rajta.
2012. febr. 2. 16:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Kisfiam 2 eves lesz 1 het mulva. Felul: ujjataln body, hosszuujju polo, belelt kabat, sal, sapka, keszty. Alul egy szabadido nadrag, zokni meg csizma. O nem szeret melegen oltozni es a harisnyat sem viseli el magan. -6 fok volt (gondoltam megemlitem mert biztsan mindenhol mas a homerseklet). Picit kevesebb mint egy orat volt kint.
2012. febr. 2. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:

2 éves múlt. keveset vagyunk kint mert én bazira fázom :S szégyellem magam.

összesen napi fél-1 órát, de ezt 2 csavargásból jön ki, mert autóval megyünk... :/

tehát nem ülünk itthon de nem is a friss levegőn vagyunk

2012. febr. 2. 16:57
 4/9 anonim ***** válasza:

20 hós kisfiamon hosszú ujjú body, pulcsi, meleg kabát, harisnya, nadrág =overál alja

sapka, sál

kb. 20 percet voltunk kint, -10 fok volt és fújt a szél is, a hideggel nem sokat szoktunk foglalkozni, de szélben nem kóricálunk hosszan

2012. febr. 2. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Októberben volt 2 a fiam. Nálunk -2, -3 fok volt délelőtt és 2 órát voltunk kint (bár ebből 20 perc vásárlás a boltban). A napon "kellemes" volt az idő, itt nem fújt a szél.

Felül: hosszú body, pulcsi, vastag kabát. Alul vastag zokni és melegen bélelt overál. Sapka, sál, kesztyű...

Rajtam is volt 2 réteg harisnya, meleg zokni, vékony zokni - így bírta ki a lábam, hogy ne fagyjon meg.:) Felül hasonlóan sok réteg.

2012. febr. 2. 17:26
 6/9 anonim ***** válasza:

lemaradt:

hosszú ujjú body, hu póló, pulcsi, kabát, harisnya, zokni, overálnaci, bakancs, sál, sapka, kesztyű

2012. febr. 2. 17:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Az én kislányom 22hónapos,és mindig gondban vagyok az öltözködéssel!

Adok rá egy rövid ujjú bodyt,két pulóvert,néha egy pólót. Alól zokni harisnya,bélelt nadrág. Kabát sapka,sál,kesztyű(már ha hagyja). Kb 2órát vagyunk kint naponta,és Pesten lakunk.

2012. febr. 2. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Ma nem voltunk kint, tegnapi szerelés: fiamon(2,5éves) melegítőnadrág-harisnya-atléta-hujjú póló overálnadrág-kabát sapka-sál-kesztyű bakancs. Csajoson(1éves) atléta helyett neki még body van többi ua. 2órát voltunk kint. Ők nagyon jól elvoltak, igaz estére keveredtünk haza, nagyszülőktől, és akkor a kislány nem szerette, hogy hideg az arcocskája. Miatta kicsit melegebben öltözünk, mert még kiscsiga, lassan halad.
2012. febr. 2. 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Ma délelőtt fél 9től du. fél 5re értünk haza majdnem 2,5 éves fiammal (itt -15 fok volt). Ebben volt buszozás, villamosozás, kis vásárlás, de többnyire szabad levegő.

Fiamon: atléta, póló, vékony pulcsi, mellény, vastag pulcsi, vastag harisnya, zokni, hótaposó, overall nadrág, sál, kabát, 2 kesztyű, sapka volt.

2012. febr. 2. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!