Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyen időben hogy öltöztetitek...

Ilyen időben hogy öltöztetitek fel biciklin a 1,5-2,5 év körüli gyermeketeket?

Figyelt kérdés
És ha babakocsival mentek?Ebben a hidegben már tényleg tanácstalan vagyok.Túlöltöztetni sem szeretném,de azt sem hogy megfázzon.Hosszú ujjú body,hosszú ujjú póló, pulcsi,harisnya,zokni,nadrág.Persze overáll. Így jó?Két részes overálunk van.20 hónapos kisfiú.
2012. jan. 31. 07:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez nem mond így látatlanban semmit. Milyen pulóver, mennyire vastag overál, stb? Így senki nem fogja tudni megmondani szerintem. Amúgy jó, én is így öltöztetem. A benti pulcsin van egy vastag polár, azon a kabát. alul a benti melegítőre veszi az overál alját, ami dög meleg.

+1 meleg zokni a csizmába

2012. jan. 31. 08:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Az overál jó meleg.A pulcsi sem túl vékony.Köszönöm a válaszod.Írjatok még!
2012. jan. 31. 08:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, a fiam 2 hónap múlva lesz kettő és fél éves. Egyedül biciklizik, minden reggel így megyünk a bölcsibe. Ő harisnyát, bélelt nadrágot hord, hótaposót, felül pedig atléta, vékony hosszú ujjú pulcsi, egy vastag pulóver rá, kabát, sál, kesztyű, sapka.
2012. jan. 31. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:
3 éves lesz. A bölcsibe bicóval viszem. Atléte, póló, vékony pulcsi, vastagabb pulcsi, kabát, sapi, kesztyű, normál vastagságú nadrág, bélelt vastag overál jellegű naci (nem túl vastag), bakancs. De ma ráadtam a kabát overál kantáros naciját is. Amikor indultunk a bölcsibe 6-kor -9 fok volt.
2012. jan. 31. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!