Milyen ruhába öltöztetitek másfél év körüli gyermeketeket karácsonykor?
Mindenképp valami kényelmesre gondoltam.
Pl. egy aranyos ünnepi hosszú ujjú body. Csak a Scamp-nél láttam. Más ötlet?
Esetleg linkelnétek, hol lehet beszerezni megfizethető áron?
A lányomnak vettem 2 db galléros bodyt a H&M-ben. Az egyik fehér, a másik rózsaszín.
24-én a fehér lesz rajta egy piros ruhával és fehér harisnyával.
25-én megyünk rokonokhoz, akkor a rózsaszín bodyt adom rá, és hozzá egy szürkés-barna (nem tudom leírni, de szép) :D szövet rucit, és vagy barna, vagy fehér harisnyát.
A ruháknál figyeltem arra, hogy ne legyen nagyon tüllös az alja, és kényelmes legyen, jó legyen az anyaga.
Hát én kiöltöztetem mindhármat:) használtan szoktam venni vagy leárazáskor. Pl a kicsinek most a tescóban a 30% os leárazáskor vettem egy karis szettet 810 ft-volt.
A lányomnak (2.5 éves) a teszről vateráról lőttem 2 szépséges elegáns egybe rucit. Ehhez harisnya lesz és szalag a hajában.
A nagyfiam 5 éves ő sötét gatyó felül pedig ing, mellény.
5 éves olyan gyorsan már nem nő és ovis fotózáskor, ünnepekkor fel tudjuk használni még ezt az elegánsabb szettet.
Én mindenképp a kiöltözés híve vagyok, legalább ünnepekkor adjuk meg a módját én úgy vagyok vele.
én is kiöltöztetem, akkor 17 hónapos lesz. tavaly is szép ruhában volt, pár hónaposan.
most rózsaszin hosszú újjú body+barna bársony ruhácska rozsaszin diszitéssel, rózsaszin harisnya (még be kell szereznem ez utóbbit)
világos kék pucsi+ világoskék-sötétkék-fekete ruhácska, fehér harisnya.
a fát még nem tudom milyen szinekbe öltöztetjük:D
Off, bocsánat kérdező!
15:16-tól kérdezném, hogy milyen szett volt a tescoban 810 Ft? Nagyon szeretem a tesco-s babaruhákat, de ennyiért nem láttam tegnap (igaz siettem). Leírnád?
Köszi az eddigi válaszokat.
Elfelejtettem írni,hogy fiam van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!