Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kisgyerekkel fogok kelleni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerekkel fogok kelleni valakinek?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok erőltetni olyan kapcsolatot ami nem megy,még ha itt is a gyermekem, rámegy az egészségem. Férfiak válaszát várom.

32N

2012. júl. 27. 22:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Pont ezen gondolkoztam, épp tegnap "dobott ki" gyermekeim apja. Bár egy darabig biztos nem lesz aktuális, de azért csak nem kéne eltemetni magunkat.

28 N

2012. júl. 28. 01:32
 12/22 anonim ***** válasza:
95%

Én férfiként írom - nem megbántásból, hanem mert nem akarok hazudni - a legtöbb férfi nem fog gyerekes anyával kezdeni, ha van lehetősége gyerektelenre is. Tudja, hogy előbb-utóbb neki is nevelnie, költenie kell rá, és egy férfi inkább a saját gyerekére akar költeni, nem más pasi gyerekét akarja eltartani.

A férfiak többsége inkább szexre használja a kisgyerekes anyákat, mert könnyebb őket megszerezni, de amikor együttélésre vagy komoly kapcsolatra kerül a sor, általában eltűnnek.

Én azt javaslom, hogy olyan férfit keress, aki hasonlóan elvált és gyerekkel rendelkezik.

2012. júl. 28. 01:45
 13/22 anonim ***** válasza:
97%

Egészen biztos vagyok benne. Sok olyan férfi van, akit nem zavar, ha van egy gyerkőcöd. Ha tényleg ekkora a baj, ki kell szállni a kapcsolatból, kitalálni a saját életedet, és nem bezárkózni.

40/F

2012. júl. 28. 01:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, férfiként az a véleményem, hogy az, hogy neked van egy gyereked, akit nevelsz, az egy tulajdonság a sok tulajdonságod között. A döntő meg az összes együtt.
2012. júl. 28. 03:13
 15/22 anonim ***** válasza:
15%
8-as: neked nem tök mindegy? Úgyis csak alázod itt a női nemet, úgyhogy a neved k*ss.
2012. júl. 28. 09:23
 16/22 anonim ***** válasza:

Elvált apukáknak igen.

Egy másik ligába kerültél, függetlennek csak akkor kellesz, ha nincs neki más sansza, vagy ha mindjárt fantasztikus kapcsolat alakul ki hármótok közt.

A medvéknél úgy megy ez, hogy az új hím megöli az előző bocsait, mert csak akkor tud az anya szervezete újra fogamzóképes lenni, ha nem kell gondoskodnia az utódokról.

2012. júl. 28. 13:05
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak rajtad múlik. Ha nem herceg fehér lovon az igényed, aki csak nézhet, akkor igen.

A lényeg, hogy ne erőltesd, legyen a férfi is ugyanolyan fontos, mint a gyereked, ne legyenek irreális elvárásaid és ne utasítsd el a szexet.

2012. júl. 29. 19:20
 18/22 anonim ***** válasza:
38 évesen két gyerekkel is kellettem, és nem elvált apuka... szóval fel a fejjel.
2012. júl. 31. 16:58
 19/22 anonim ***** válasza:
Na de mekkorák voltak a két gyerek, mikor 38 voltál? Kisgyerek volt az egyik legalább?
2012. júl. 31. 21:18
 20/22 anonim ***** válasza:
19: mind a kettő 10 éven aluli.
2012. júl. 31. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!