Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerekkel fogok kelleni valakinek?
Képtelen vagyok erőltetni olyan kapcsolatot ami nem megy,még ha itt is a gyermekem, rámegy az egészségem. Férfiak válaszát várom.
32N
Egy kapcsolatot nem is szabad erőltetni, akkor sem, ha nincs gyerek. Nem értem az összefüggést.
33F
(Off: férfiak válaszát várod. Fogadjunk, hogy szinte csak nők fognak írni...)
Nézd,anya 12 éves koromban vált el apámtól.A leghisztisebb korszakomban voltam.Szinte mindenért csak úgy üvöltöttem,toporzékoltam.
Mit ad isten?Anya az egyik legcsodálatosabb emberrel jött össze!És engem is elviselt,pedig nehéz volt(szerintem).
A lányaként nevelt!:)
Nő vagyok, ne haragudj mégis válaszolok. Jó szándékkal...
Én is 32 évesen egy 5 éves kisfiúval találtam igaz társat.
Persze ő is már múlttal (gyermekekkel) rendelkezik.
Tényleg, csak nők írtak!
Nem tudják megállni, akkor sem, ha külön kérik ezt.
Na, akkor, hogy egy férfi is írjon. Ha egy férfi odáig van érted, és akar téged, akkor ezt nem fogja befolyásolni egy gyerek. Ha egy gyerek miatt elriad, akkor egyszerűen nem elég érett, vagy nem szeret igazán és jobb is, ha visszakozik.
Ezt nem csak tapasztalatból írom.., de a környezetemben is láttam erre még plusz pár pozitív példát.
Ha olyan rossz a helyzet, hogy ahogy írod rámegy az egészséged, és van lehetőséged önálló életet kezdeni, akkor lépd meg. Önállóan is tudnod kell boldognak lenni, és ha ez meglesz, jönni fognak a pasik is, ebben biztos lehetsz :) Egy célt kell szem előtt tartani, hogyan lennél boldog, és ez alapján mérlegelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!