Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Alacsony fizetéssel, kisgyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony fizetéssel, kisgyerekkel albérletbe?

Figyelt kérdés
Van aki ezt megcsinálta, súlyos kényszerítő tényező nélkül? Egyszerűen nem bírom tovább, és a gyerek sem nevelkedhet ilyen légkörben. Az állandó veszekedés, sőt néha verekedés. Tudom, a verekedés súlyos kényszerítő tényező, talán kivédhető.
2012. jún. 24. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Hozzájön a gyerekvédelmi, ami ugyan nem pénzben, de ellátásban sokat segít, mert ingyen lesz az étkeztetés oviban, bölcsiben, iskolában. Gyerektartás, emelt családi.
2012. jún. 24. 22:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. jún. 24. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Na, hát mi ketten voltunk gyerekek (én 13, a húgom 9), amikor anyukámmal elköltöztünk. Apukám alkoholista, 16 év kellett, hogy anyukám "megunja", és merjen lépni. A végén már ő is agresszív volt, néha hallucinált, ha éppen "letette" a poharat.

Még a költözés előtt fél évvel lett volna egy másik lakás, ahova mehettünk volna, de anyukám az utolsó pillanatban visszamondta. Imádom(tam) aput, de nagyon sírtam akkor. Aztán lett agresszív, és amíg a pszichiátrián volt (öngyilkossági kísérlet), egyik napról a másikra eljöttünk.

Szegények vagyunk, 2 hitelt felét fizeti anyu, gyerektartást nem fizet apukám, és ha őszinte akarok lenni, nem vagyok túl boldog ettől a helyzettől. De még mindig azt mondom, hogy jobb így szegényen, mint anno gazdagon, de félelemben.

Most 17 vagyok, és még ma is ébredek néha arra, hogy anyukám telefonál, és én azt hiszem, megint egymással kiabálnak. Rémes...

Én még tartom a kapcsolatot apuval, engem ugyanúgy bánt lelkileg, mint anno anyukámat, de l.szarja, hogy én vagyok neki az egyetlen, aki még elviseli.

Én azt mondom, lépj! Hidd el, a gyermeked is meg fogja érteni, ha majd később elmeséled neki.

2012. jún. 24. 23:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazán hasznos volt ebből a nézőpontból olvasni egy véleményt!
2012. jún. 24. 23:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Azért azt ne mondd, hogy súlyos tényező nélkül, ha állandó a feszült légkör és esetleges a verekedés. Azért ez nem hóbort... Én gyerekként ilyen légkörben nőttem fel. Hasonló problémákkal küzdött anyukám, int te, azaz a pénztelenséggel. Elköltözött ugyan, de évek múltán.... sajnos...

Amennyiben bárhogy meg tudod oldani, oldd meg. Én 30 éves vagyok, de egy életen át bennem marad a gyerekkorom.

2012. jún. 25. 08:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért akarok álni:( Csak arr utaltam, hogy nem egy vadállat, mert akkor nem gondolkodnék, de a végeredmény szempontjából ez tényleg mindegy...:(
2012. jún. 25. 09:45
 7/10 A kérdező kommentje:
*válni
2012. jún. 25. 09:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Az állandó veszekedés, sőt néha verekedés."

Megüt. Többször. És nem vadállat? És nem akarsz válni?

2012. jún. 25. 09:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazad van, de én sem tudom, hol a határ... én is hibás vagyok, noha a verést semmi, de semmi nem indokolhatja szerintem sem:(
2012. jún. 25. 14:33
 10/10 Leni Riefenstahl ***** válasza:
0%
Nem tudhatjuk, hogy megérdemled e a verést?! Nyilván te azt gondolod, hogy nem, úgyhogy maradjunk ennél a verziónál! Szépen szólsz a rokonoknak, bátyáidnak, azok barátainak, hogy tanítsák jó modorra a férjedet, de úgy, hogy többé ne merjen hozzád nyúlni!
2012. jún. 26. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!