Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya75 kérdése:
17. éve vagyunk a férjemmel.15-11 srácaink vannak. Február óta van egy kapcsolata a kolléga nőjével. Most tudtam meg. Mit tegyek? Játszam tovább a szerető feleséget vagy csaljam meg? Nagyon fáj! És megalázva érzem magam.
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 12:31
51/60 anonim válasza:
Csináljátok hármasban!
De komolyra fordítva a szót, őrület, hogy milyen kérdések vannak itt! Az előbb volt olyan aki azt akarta hogy hivatalos válási papírokat töltsenek le neki, és másolják be ide az oldalra, mert neki nincsen word-je. Ez a kérdés is kb. ilyen szintű!
52/60 A kérdező kommentje:
51.-es válaszoló!
Ha mindenkinek a kérdésében csak a hibákat keresed akkor miért kell leírní a véleményed?mert ez igencsak kellemetlen akár nekem akár a többi embernek akinek problémája van.És igen fontos,hogy mások,hogy éreznek és mi a véleményük ezekről a dolgokról.Ha neked ez szúrja a szemed ne olvasd el a problémáinkat!Köszönöm!!!
2012. júl. 29. 19:40
53/60 anonim válasza:
Semmiképp ne csald vissza! Nem változtatna a helyzeten,sőt, csak rontana...Maradj tisztességes!Csak ezt tudom mondani.
54/60 A kérdező kommentje:
Hétfői nap azt mondta,hogy el kell mennie a céges autót menteni Szegdere és a kollégájával megy.Amikor hívtam összevesztünk mert tudtam ,hogy ott van vele az a Nő és semmi kolléga.Semmi Szeged ,mivel megkértem,hogy csináljon képeket és azt mondta,hogy nem alkalmas rá a telefonja.A Nőt is hivtam többször otthon de nem vette fel.A Férjemet este 10töl hivom de nem jártam sikerrel.Valószinű,hogy első közös éjszakájukat töltötték együtt megint egy hazugság árán amit ugy hitetett el velem,hogy dolgozik ,Gondolom valamelyik Szállodába vitte a Ribancot!!
2012. júl. 31. 02:49
55/60 anonim válasza:
Kérdező, te tényleg tűröd ezt a megalázást? Neked a férjed tartozik hűséggel, nem a nő. A férjed aláz meg, vele kell ezt rendezned. Ha ezt hagyod, hogy ezt csinálja veled, teljesen nyilvánvalóan csak egy csicska leszel a szemében. Kérlek, legyen már benned kicsit több önérzet. Nem várhatod, hogy tiszteljen, ha ennyire megalázkodsz neki.
56/60 anonim válasza:
Kérdező, hát, ami azt illeti, ti tényleg lehet, hogy jobb, ha elváltok, mert a jelek szerint nem vagy az az alkat, aki képes "semmit se csinálni", így meg nem túl nagy a valószínűsége, hogy "visszaszerzed a férjed"... hacsak nem pont azért szervezte ezt a találkozót, hogy lezárja ezt a kapcsolatot. Mert arra is lehet egy esély...
57/60 anonim válasza:
56.
Sztem akkor inkább elmondta volna h csak le akarja zárni.
58/60 anonim válasza:
Kérdező, a férjed felnőtt emb, te ne azon agyalj, épp mit csinálhat, ha úgyis biztos vagy benne, hanem azon, hogyan tovább. A férjednek láthatóan a másik nő kell, szerintem csak magadat teszed tönkre, ha szélmalomharcolsz és tovább kínzod magdat, a gyerekeidet (mert hat rájuk is az egész!) és a férjedet, akit elvileg még mindig szeretsz.
59/60 anonim válasza:
nekem is lépett a férjem egy idősebb nővel, hagyd menjen az útján. nagyon nehéz lesz az elején (én ebben vagyok), de ne add fel mert a komor órák után kisüt a nap és innentől mindennap egy tyúklépéssel könnyebb lesz. nagyok a gyerekeid és megtámasztanak a döntésedben. ettől erőd is lesz. bátran!
60/60 anonim válasza:
A nő férje is úgy tudja, hogy autót ment menteni a kedves neje? Szép kis emberpár lehet. Talán van 3 szobátok. Egyikben a gyerkőcök, másikban te, harmadikban az urad. Rezsit felosztani, és ameddig halvány jele is van, hogy még mindig tart köztük a love, addig asztaltól, de ágytól biztosan elválni.Ne alázd magad, ezek ketten erősek, mutasd, hogy le se sz.od a férjed! A pénze kell, aztán mehet a pásztorórákra. Lépniük kell, ezt nem lehet így tartósan csinálni.Persze lehet, hogy ennél csak rosszabb és bonyolultabb helyzet jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!