Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 17. éve vagyunk a férjemmel.15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anya75 kérdése:

17. éve vagyunk a férjemmel.15-11 srácaink vannak. Február óta van egy kapcsolata a kolléga nőjével. Most tudtam meg. Mit tegyek? Játszam tovább a szerető feleséget vagy csaljam meg? Nagyon fáj! És megalázva érzem magam.

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 12:31
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%

Az OK, hogy hagyd el, de könnyen menne? Van hova menned? Anyagilag képes volnál talpon maradni?Vagy ki lehet penderíteni a közös otthonból?A kolléganő fogadó képes, vagy ő is házas?

Eddig nem volt félrelépése, most bolondult meg, vagy eddig is volt, csak nem tudtál róla?

Biztos sokan lehurrognak most engem, de van oka a férjednek, hogy félre lépett? Gondolok arra, hogy nincs már közöttetek testi kapcsolat, csak hébe-hóba, mert te nem igényled, s ebbe a szituba jött a mindig vidám, mindig csinos kolléganő?Ilyenkor könnyen elcsábul a pasi. Nem mentem persze fel, sőt, egy jellemtelen embernek tartom.

Lehet, hogy együtt maradnék vele, ha őszinte volna hozzám, és elmondaná, hogy mi vitte erre a nemtelen cselekedetre, hogy hülyét csinált belőled. Meg nem csalnám, mert bosszúból csalni kicsinyes dolog. De bízni már nem bíznék benne többet, és ez sokszor rosszabb a válásnál.

Ha viszont jó apa, ügyes, gondos családfő, csak rájött a kapuzárási, hogy bizonyítsa azt, hogy ő még nem eldobnivaló pasi, akkor az idő enyhítené a mostani fájdalmadat. De ne tégy úgy, mint ha mi sem történt volna. Egy őszinte beszélgetésből érezze csak, hogy amit ellened elkövetett, az elítélendő, s legalább elmondhatná az ő sérelmeit, mi vitte erre.

Kérdés, hogy szereted-e, vagy csak biztonságot adott neked. Össze tudnál-e ezek után bújni vele, képes vagy-e megbocsátásra? Ha nem, és mindig csak büntetnéd, akkor nincs a közös jövőnek értelme.

2012. júl. 25. 13:02
 12/60 anonim ***** válasza:
47%

Következménye a lófszt!

Annak a másik nőnek is van egy döntése, hogy belegy e egy kapcsolatba másodikként, vagy sem, nyilván nem gondolt az illető gyerekeire, csak a viszkető pcsájára gondolt!

2012. júl. 25. 13:03
 13/60 anonim ***** válasza:
64%
10. Sztem meg eléggé hibás a másik nó is. Persze feltéve h tudja h nős a férfi. Sztem gusztustalanul gerinctelen dolog olyannal kezdeni akiről tudom h kapcsolata van. Keressen magának szabad pasit.
2012. júl. 25. 13:04
 14/60 anonim ***** válasza:
80%
Tudnia kellett, hiszen egy helyen dolgoznak...
2012. júl. 25. 13:06
 15/60 anonim ***** válasza:
100%

Támogatom, hogy beszéld meg vele, ha szereted, és döntésétek el, hogy menne-e még együtt.

Kérdés, hogy tudnál-e bízni benne, és elhinni, hogy befejezték a viszonyt. Akkor nayon sokat kellene veled lennie...

2012. júl. 25. 13:20
 16/60 anonim ***** válasza:
55%

Férfiként azt mondom, hogy biológiailag úgy vagyunk programozva, hogy minden csinos nőt meg akarunk szerezni, szexre.

Ebben a játékban kevésbé sikeres férfiak párjainak kell jobban félni, mert ha ilyeneknek összejön másik nő abba jobban kapaszkodnak, és a gyengébbek még arra is képesek, hogy ott hagyják érte a családjukat.

A játékban sikeres férfi jól választja meg a vadászterepét (nem a munkahely és a feleség barátnői), nem bonyolódik más nővel tartósabb kapcsolatba, ha érzi hogy rá akarnak telepedni, egy szép ajándékkal búcsút mond. Családját pedig utódjai és úriemberi becsülete miatt nem hagyja el.

A nickedből gondolom hogy 36-37 éves lehetsz, ennyi idősen lehetsz csinos és versenyképes, ha nem akkor tegyél érte.

Ha csinosnak érzed magad és mellette meg van az anyagi biztonság is (pl. ingatlanok fele, rendszeres havi jövedelem) akkor bátran, kertelés nélkül tett szóvá. Húzhatod azzal, hogy te is szeretőt fogsz keresni, talán éppen az egyik kollégáját (ez férfi számára a totális alázás).

Abban ne bízz hogy egy férfi hűséges lesz egy életen keresztül, de ha más nővel hosszabb kapcsolata alakul, akkor nőként mindent el kell követned, hogy ezt összezúzd.

2012. júl. 25. 13:24
 17/60 anonim ***** válasza:
13%
Nem tartozol az ilyen embernek semmivel. Attól, hogy megcsalod nem lesz jobb, ugyanúgy megaláz továbbra is, csak még te is teszel rá egy lapáttal. Pakold össze a cuccát és tedd ki a lépcsőre, menjen a kolléganőjéhez! Te pedig kezdj új életet! A srácok nem attól lesznek boldogok, hogy egy gerinctelen emberrel együtt élsz, hanem attól, ha boldog vagy. Boldog már nem leszel e mellett a férfi mellett! Ha nagyobbak lesznek megértik, bár én megmondanám nekik az igazat: apátoknak más nő kell. Ennyi. Tudom, hogy kemény, túl vagyok én is egy váláson, de ha hagyod, hogy megalázzanak, attól jobb nem lesz az élet, csak az idő telik!
2012. júl. 25. 14:17
 18/60 anonim ***** válasza:

Megcsalni sok ertelme nincs. Beszelni kell rola es azt kell eldonteni, hogy megmentitek-e a hazassagotokat, vagy nem probaljatok meg es elvaltok.

De meg lehet menteni is, csak kell hozza jo sok ero neked, sok-sok racionalitas, rengeteg OSZINTE beszelgetes, ferjed reszerol a masik kapcsolat azonnali lezarasa. Ha sajat magatol veri a fejet a falba es magat kopne szembe napont szazszor es meg tudjatok egymast igazan szeretni, akkor van ertelme.

Ha ez nem igy van, akkor a valas logikusabb lepes.

Hulyeseget egyebkent mindenki csinalhat, nem olyan nehez sajnos es ha tudja is, hogy rosszat tesz, akkor sem konnyu kilepni. Az ember onzo, ez van.

Viszont eszhez terni lehet. Sajat hibajabol is tanulhat egy eletre, ha o is azt erzi, hogy hiba volt.

Ha kiderul a folyamat kezdete, akkor azt is megtudjatok, hogy mi ingott meg eloszor a kapcsolatotokban.

Mert nyilvan full boldogsagban az ember nem kezd viszonyba. Ezzel nem azt mondom, hogy te voltal a hibas, de nyilvan volt valami kiindulopont, amit nem vettel eszre, a ferjed meg hallgatott rola. Ettol meg egy farok volt, nem kellett volna felre menni.

De ezt igy is, ugy is ki kellene deriteni, hogy konnyebben feldolgozd.

Engem is csalt meg a ferjem, tapasztalatbol beszelek.

2012. júl. 25. 14:37
 19/60 anonim ***** válasza:

Megcsald, vagy ne csald? Néha elgondolkodom azon, hogy az ilyen kérdések, kérdezők tényleg az alapján döntenek, amiket itt válaszként kapnak. Vagy már döntöttek, csak megerősítést remélnek? Valószínű, az utóbbi van itt is.

Én csak annyit tudok hozzá tenni, hogy én mit csinálnék. Ha megtudnám hogy megcsaltak, onnan nem lenne vissza út, bocs hogy alpári leszek, de oda én még egyszer be nem tenném, ha nő lennék, be nem rakná. De sokan túl tudnak ezen lépni, én nem tudnék. Ha megcsalod, akkor onnan gondolom nincs vissza út, végleg szét mentek. Ha megcsalod enyhül a fájdalmad? Kivel csalod meg? mindegy, csak bosszút állhass, vagy úgy döntesz, hogy elhagyod, és keresel valakit akivel újrakezdheted?

2012. júl. 25. 14:51
 20/60 anonim ***** válasza:
50%

Én is azt gondolom, hogy egy szemét riban.c az a nő, aki kikezd egy nős, kétgyerekes férfival. A férfi valószínűleg csak az alkalmat ragadta meg, mivel ők úgy vannak összerakva, hogy minden kapható nőt meg is szerezzenek. Pláne, ha esetleg köztetek is volt súrlódás mostanában.

Én is próbálnám megbeszélni, azért nem olyan könnyű újra kezdeni 2 gyerekkel, sem anyagilag, sem lelkileg. És mindenképpen új munkahelyet kell keresnie, mert a 3. mindig ott lesz.

2012. júl. 25. 22:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!