Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszony után helyre lehet hozni egy házasságot?
A férjemnek másfél évig viszonya volt egy huszonéves lánnyal. (Mindketten 31 évesek vagyunk), én nem tudom, hogy mit tegyek, reális-e ilyesmi után helyrehozni egy házasságot. Egy fiunk van, két éves.
Véleményeket, tapasztalatokat várok, minden érdekel, nagyon tanácstalan vagyok.
Attól függ mi volt a gond. Ha te is érzed, hogy igen, hibáztál és látod azt, hogy tudnál változtatni, akkor helyre lehet hozni, HA mindketten akarjátok.
Ha viszont úgy gondolod, hogy eddig is minden tőled telhetőt megtettél, jó feleség, jó anya voltál, akkor ne gondolkozz a helyrehozáson, mert nem tudnál mást nyújtani, mint eddig, és mint látjuk, a férjednek ez kevés volt. Úgyhogy ezt neked kellene tudni, hogy miért tette a férjed, amit tett és hogy neked ebből mi volt a részed.
Másfél év túl hosszú idő. Bármilyen problémátok volt, ennyi ideig félrelépni, hazudni, pénzt és időt másra szánni elég nehezen magyarázható. Mikor kezdődödött az a kapcsolat, ha kétéves a fiatok? Ahogy leírtad úgy tűnhet, a terhességed alatt kezdődött.
Tapasztalatom az, hogy ilyenkor már nem lehet rendbehozni a kapcsolatot, de nekünk nem volt gyerekünk.
Attol fugg, hogy szeretitek-e egymast es eleg eros vagy-e.
Nekunk sikerult, igaz, hogy nem masfel eves viszony volt, hanem par honapos. De en ugy leptem tul rajta, hogy tudtam a miertjet (nem, nem az en hibam volt elso sorban) es a ferjem is tudta, hogy hulyeseget csinalt.
O speciel tokos volt mar a vegen, lezarta a kapcsolatot, az eletben nem jottem volna ra, de leultetett es elmondta. Utana mi osszekaptuk magunkat es megerte.
De nyilvan baromi nehez volt, idobe is telt es nem is vagyunk egyformak.
A tanulopenzt a ferjem megfizette, altala en is, nem gondolom hogy barmelyikunk meg egy ilyen hibat elkovetne, mert nem volt ez jo egyukunknek sem. Ha megis, akkor meg mar nem kellene erolkodni, de az azota eltelt idoett mindenkeppen megerte.
Jól értelek, hogy a kicsi megszületett, és ő azonnal máshoz ment "vígasztalásért"?
Ez azt jelenti, hogy vagy te voltál nagyon erősen rátekeredve a gyerekedre - ne vedd sértésnek, nem az; vannak ilyen anyák is és én nem tudhatom, hogy te milyen ember vagy egy rövid kérdéssorból -, és ő fokozatosan elmagányosodott, féltékeny lett és irigy a gyerekre (vannak ilyen apák is); vagy te mindent megtettél és a férjednek nem volt elég semmi sem. Képtelen volt elfogadni, hogy nem ő a Világegyetem központja, hanem a gyereke.
Az utóbbi esetben a házasság menthetetlen, bármennyit is vársz és bármit is teszel. Az előző esetben próbálj vele beszélgetni, és megpróbálhattok közösen egy párterápiát, menteni a menthetőt - elsősorban a kicsi, másodsorban magatok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!