Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a feleség megcsalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleség megcsalja a férjet, tényleg elvehetik a feleségtől a gyerekeit?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 11:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

10-es, mióta foglalkozol ügyvédként családjogi perekkel, hogy ezt az - amúgy teljesen téves - következtetést vontad le!?

Csak érdekelne...

2012. júl. 4. 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:
nem én, az apám ügyvéd, családjogi perekkel is foglalkozik. rendszeresen kikérdezem számomra izgalmas kérdésekről. egyéb kérdés?
2012. júl. 4. 18:07
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

Nem kérdés, csak közlés:

Ne csak a "számodra izgalmas" kérdésekről kérdezd ki, mert az félrevezet.

Egyébként én is ügyvédi irodában dolgozom.

2012. júl. 4. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:

a "számomra izgalmas" kérdés kb. úgy hangzott, milyen esetekben veszítheti el az anya a gyerekét... illetve mi van, ha nagyjából egyforma anyagi körülményeik, egészségi állapotuk (pl. pszichológiai teszt), életmódjuk van. szerintem ezekre nem lehet félrevezető választ kapni.

javaslom, h te is kérdezd meg behatóbban a főnöködet, mert elképzelhető, h a papírmunka során egy-egy fontos elméleti részlet nem derül ki.

2012. júl. 5. 09:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Ügyvédjelöltként nem papírmunkát végzek, de higgy, amit akarsz, nekem aztán mindegy.

Részemről a vita lezárva.

2012. júl. 5. 09:16
 16/16 anonim válasza:
Én csak annyit tudok hozzáfűzni ehhez a témához, hogy ezt is azt is látom magam körül. Mármint hogy hol helyezik el a gyereket. Legtöbbször anyukánál landol a gyerek/gyerekek, tényleg ez a gyakori. Egyre többször látom azt, hogy ha 2 gyerek van, akkor osztanak. Ez nagyon sokszor olyan esetekben fordul elő, amikor apuka nagyon jól keres, és nem akar egy rahedli gyerektartást fizetni "már csak azért se" alapon. Aztán eléri valahogy, hogy az egyik gyerek nála akarjon maradni. Láttam nagyon szép tisztességes válást is, ahol anyuka apuka félre tudta tenni az elszenvedett sérelmeket, és igaz külön háztartásból, de akkor is "együtt nevelték" tovább a gyerekeket. Anyukánál elhelyezve hivatalosan, apukával mindennapi kontakt, hétvégék apunál, meg hétközben apu ugrott, ha kellett. És láttam olyat is, szégyene szerintem a magyar bíráknak, ahol "hagyományos módon" az anyánál helyezték el a gyereket, az apuka meg évek óta küzd a gyerekért, mert a pótapuka kissé pedofil, és papír is van róla, hogy a gyereket szexuálisan bántalmazták. Anyuka kijelentette hogy a vér szerinti apa műve, erre rábólintottak, és maradt a gyerek a fertőben, apukát meg lekorlátozták. Holott csak meg kellett volna nézni a dátumokat és elgondolkodni, hogy hát apuka nem lehetett. Most rendeződik a helyzet, de hogy az a gyerek mit élhetett át az utóbbi években.... Na szóval summázva a dolgot, semmi sincs kőbe vésve, bármi megtörténhet, főleg ha egy jó ügyvéd is elkezd valamelyik oldalon ténykedni. De a megcsalás alapvetően nem gondolom hogy befolyásoló tényező lenne, ez a szülőket érintő probléma.
2012. júl. 9. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!