Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem férje (nemsokára ex) a gyerekei apja, miért mondja azt, ha összeköltözöm a feleségével, két gyermekével, onnantól nekem kell őket eltartanom?
Másképp akartam kiírni, de kérdésként kellett.
A "miért mondja azt" helyett "azt mondja" akart lenni.
Közös házukat nem akarja eladni, önmaga után(akit a legjobban szeret) a háza a mindene. Negyed milliós fizetéséből most csak a rezsit fizeti(60-70 ezer). Azt mondja teremtsek én otthont nekik, illetve tartsam el őket én, a minimálbéremből. A válás még nincs beadva, addig nincs megállapított tartásdíj. Szerintetek? Esetleg megoldás?
28-as vagyok! Ahhoz képest, hogy sikerült kihámoznom a történetet, jól lepontoztak! Ez a GYK szépsége!:D
Egyébként,akik azt írják, hogy kamu, meg nem értik a kérdést, miért áldozzák az időt a kérdések megválaszolására?
Miért nem pihennek, Tv-nek, foglalkoznak a családdal?
Nem értem én ezt!:D
...és a szerelmed tud arról, hogy a gyerekei mekkora terhet jelentenek a számodra már most?
Nagy balhék lesznek még ebben a kapcsolatban szegény gyerekek miatt:(
nő vagyok és nem váltam sose (csak azért írom, mert írta kérdező, hogy ne csak elvált férjek írjanak)
meglepő, mekkora fogalmi zavar van itt egyes fejekben ("tehén meg borjú"). a (nemsokára) volt férj a feleségétől válik el, a gyerekeitől nem. az, hogy a gyerekeiről továbbra is gondoskodik, az nem jófejség meg hobbi, hanem törvényben előírt kötelessége, amíg a gyerekek kiskorúak. miért kellene a kérdezőnek hozzájárulnia 2 olyan gyerek eltartásához, akik nem az övé, és miért ingyenélő, ha ezt nem teszi meg? a volt férj új nője is ingyenélő, ha nem járul hozzá a gyerekek eltartásához? a törvény sehol nincs tekintettel arra, hogy az elvált szülő új párja mennyit keres. a gyerekekről a szülőknek kell gondoskodniuk, függetlenül attól, házasok-e.
Utolsó!
Erre van a gyerektartás. Ezt az apa fizetnie is fogja. De más költségeket miért kellene? Ha úgy látja majd jónak, adhat többet, vagy valami pluszt, de effektíve eltartani a gyermeket nevelő szülőnek -jelen esetben az anyának- kell majd és evidens, hogy a partnere is beszáll ebbe. Mondom ezt úgy, hogy egyedülálló anyaként nevelek egy gyereket és apuka le se xarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!