Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szerelmem férje (nemsokára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmem férje (nemsokára ex) a gyerekei apja, miért mondja azt, ha összeköltözöm a feleségével, két gyermekével, onnantól nekem kell őket eltartanom?

Figyelt kérdés

Másképp akartam kiírni, de kérdésként kellett.

A "miért mondja azt" helyett "azt mondja" akart lenni.

Közös házukat nem akarja eladni, önmaga után(akit a legjobban szeret) a háza a mindene. Negyed milliós fizetéséből most csak a rezsit fizeti(60-70 ezer). Azt mondja teremtsek én otthont nekik, illetve tartsam el őket én, a minimálbéremből. A válás még nincs beadva, addig nincs megállapított tartásdíj. Szerintetek? Esetleg megoldás?

2012. jún. 9. 18:52
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
36%

28-as vagyok! Ahhoz képest, hogy sikerült kihámoznom a történetet, jól lepontoztak! Ez a GYK szépsége!:D

Egyébként,akik azt írják, hogy kamu, meg nem értik a kérdést, miért áldozzák az időt a kérdések megválaszolására?

Miért nem pihennek, Tv-nek, foglalkoznak a családdal?

Nem értem én ezt!:D

2012. jún. 9. 21:20
 32/46 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy sokan nem értették meg a kérdést, illetve a történet lényegét, vagy megértették, és ennek ellenére egy ilyen "apa" pártját fogják. Azért köszönöm a negatív, és pozitív válaszokat egyaránt.
2012. jún. 9. 21:39
 33/46 anonim ***** válasza:
36%
Ez a pasi megszokta, hogy ő bármit megtehet. Csalta, alázta a feleségét ahogy csak akarta. Simán megtehette, sosem hitte volna, hogy az asszony egyszer csak lép. Eddig elég volt a nőt sakkban tartani, most meg téged akar elijeszteni a megjegyzéseivel. Nem kell vele foglalkozni, majd a bíróság megítéli ami jár. A módját már előttem leírták.
2012. jún. 9. 23:04
 34/46 anonim ***** válasza:
37%

...és a szerelmed tud arról, hogy a gyerekei mekkora terhet jelentenek a számodra már most?

Nagy balhék lesznek még ebben a kapcsolatban szegény gyerekek miatt:(

2012. jún. 9. 23:32
 35/46 anonim ***** válasza:
33%

nő vagyok és nem váltam sose (csak azért írom, mert írta kérdező, hogy ne csak elvált férjek írjanak)

meglepő, mekkora fogalmi zavar van itt egyes fejekben ("tehén meg borjú"). a (nemsokára) volt férj a feleségétől válik el, a gyerekeitől nem. az, hogy a gyerekeiről továbbra is gondoskodik, az nem jófejség meg hobbi, hanem törvényben előírt kötelessége, amíg a gyerekek kiskorúak. miért kellene a kérdezőnek hozzájárulnia 2 olyan gyerek eltartásához, akik nem az övé, és miért ingyenélő, ha ezt nem teszi meg? a volt férj új nője is ingyenélő, ha nem járul hozzá a gyerekek eltartásához? a törvény sehol nincs tekintettel arra, hogy az elvált szülő új párja mennyit keres. a gyerekekről a szülőknek kell gondoskodniuk, függetlenül attól, házasok-e.

2012. jún. 10. 04:44
 36/46 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó!

Erre van a gyerektartás. Ezt az apa fizetnie is fogja. De más költségeket miért kellene? Ha úgy látja majd jónak, adhat többet, vagy valami pluszt, de effektíve eltartani a gyermeket nevelő szülőnek -jelen esetben az anyának- kell majd és evidens, hogy a partnere is beszáll ebbe. Mondom ezt úgy, hogy egyedülálló anyaként nevelek egy gyereket és apuka le se xarja.

2012. jún. 10. 06:25
 37/46 A kérdező kommentje:
Nincs problémám sem a gyerekekkel, sem azzal, hogy nekem kell róluk gondoskodni, a lényeg, amit még mindig nem ért itt sok válaszoló, hogy az apa úgy gondolja, hogy attól a naptól, amikor elköltözik a volt(hamarosan)felesége, és a két gyereke, ő minden kötelezettségtől megszabadul, azzal, hogy kifizette a rezsit, maximálisan eleget tett apai feladatának, tehát ha már nem laknak ott tiszta lappal indul. És azt is tudom, hogy a tartásdíjat majd a bíróság megállapítja, de akkor is felháborító ez a hozzá állás. Nekem legalábbis. Az elvált, és gyerekeiket hátra hagyó "apáknak" ez valsz. teljesen természetes.
2012. jún. 10. 08:12
 38/46 A kérdező kommentje:
Miért akarna az anya többet, mint ami törvény szerint jár neki, a ház fele, és a tartásdíj?
2012. jún. 10. 08:14
 39/46 anonim ***** válasza:
80%
Még mindig nem értem mi a bajod. Ha elköltözik, miért is fizetné a rezsit? Majd megállapítják a tartásdíjat és lesz vagyonmegosztás is.
2012. jún. 10. 08:17
 40/46 A kérdező kommentje:
Ki írja, hogy fizetnie kéne a rezsit? Az egyik része amit írok a jelenről szól, a másik a jövőről.
2012. jún. 10. 08:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!