Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem férje (nemsokára ex) a gyerekei apja, miért mondja azt, ha összeköltözöm a feleségével, két gyermekével, onnantól nekem kell őket eltartanom?
Másképp akartam kiírni, de kérdésként kellett.
A "miért mondja azt" helyett "azt mondja" akart lenni.
Közös házukat nem akarja eladni, önmaga után(akit a legjobban szeret) a háza a mindene. Negyed milliós fizetéséből most csak a rezsit fizeti(60-70 ezer). Azt mondja teremtsek én otthont nekik, illetve tartsam el őket én, a minimálbéremből. A válás még nincs beadva, addig nincs megállapított tartásdíj. Szerintetek? Esetleg megoldás?
"Ha megnyerted a tehenet, tied a borjú is."
Istenem :DDDDDDDD
ezt annyira lájkolnám :D
Nekem elég kevés ismerősöm van, akinek az apja nem határozott ívben sz.arik a fejére. Értsd, hogy se gyerektartás, se semmi. Ezek után nem értem mit vagy úgy meglepve.
Én soha nem leszek eltartott nő, és nem fogok soha arra alapozni, hogy egy pali majd annyi mindent megtesz értem, meg a gyerekeimért. Sajnos nem tudom mi okból, de igazán ritka az, hogy egy apát annyira izgatna a saját gyereke sorsa.
Szóval ha kell a nő, akkor valahogy oldd meg a dolgot, ne a pali jóindulatára számítsatok.
biztos a szerelmed is belead valamit a levesbe, te is, + még ott lesz a gyerekek után a tartásdíj is az exférj részéről.
csak nem lesz olyan tré a helyzet és hidd el, így a normális.
még az ex tartsa el mindegyiküket, mikor őt csalta a nő veled, ő lesz otthagyva? természetes, hogy ha közös életet kezdesz valakivel és összeköltöztök, a rezsi, minden közös. azt írod, nevelnéd a gyerekeit. nahát, vele együtt vállaltad őket, kaptok majd tartásdíjat, de ennél többet nem kéne várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!