Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szerelmem férje (nemsokára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmem férje (nemsokára ex) a gyerekei apja, miért mondja azt, ha összeköltözöm a feleségével, két gyermekével, onnantól nekem kell őket eltartanom?

Figyelt kérdés

Másképp akartam kiírni, de kérdésként kellett.

A "miért mondja azt" helyett "azt mondja" akart lenni.

Közös házukat nem akarja eladni, önmaga után(akit a legjobban szeret) a háza a mindene. Negyed milliós fizetéséből most csak a rezsit fizeti(60-70 ezer). Azt mondja teremtsek én otthont nekik, illetve tartsam el őket én, a minimálbéremből. A válás még nincs beadva, addig nincs megállapított tartásdíj. Szerintetek? Esetleg megoldás?

2012. jún. 9. 18:52
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
82%
Az elvált férjnek csak a kiszabott tartásdíjat kell megfizetnie. Ha ezen túl vesz valamit a gyerekeknek, azt max. megköszönhetitek, de nem kötelezhetitek rá. Szóval a tartásdíjat kell majd jól beosztani, mert még azt is ellenőriztetheti, hogy valóban a gyerekekre lett-e fordítva.
2012. jún. 9. 19:09
 12/46 anonim ***** válasza:
88%

"Ha megnyerted a tehenet, tied a borjú is."

Istenem :DDDDDDDD

ezt annyira lájkolnám :D

2012. jún. 9. 19:11
 13/46 anonim ***** válasza:
79%

Nekem elég kevés ismerősöm van, akinek az apja nem határozott ívben sz.arik a fejére. Értsd, hogy se gyerektartás, se semmi. Ezek után nem értem mit vagy úgy meglepve.

Én soha nem leszek eltartott nő, és nem fogok soha arra alapozni, hogy egy pali majd annyi mindent megtesz értem, meg a gyerekeimért. Sajnos nem tudom mi okból, de igazán ritka az, hogy egy apát annyira izgatna a saját gyereke sorsa.

Szóval ha kell a nő, akkor valahogy oldd meg a dolgot, ne a pali jóindulatára számítsatok.

2012. jún. 9. 19:12
 14/46 A kérdező kommentje:
Mint már írtam a negyed millióból kifizette a rezsit, a többit a nőire, meg a jó ég tudja mire költötte, nem a családjára. Nem akarok ingyen lakni, lenne hová menni, de a felújításra kéne pénz. Semmi bajom azzal, hogy közösen fizetünk mindent, de az tényleg ok szerintetek, hogy valaki ennyire leszarja mi lesz a gyerekeivel? Ha már elcseszte a házasságot, meg mindent, akkor szerintem vállalja a következményeket. A gyereke akkor is az övéi, ha én nevelem őket tovább. Mert én tényleg nevelném őket.
2012. jún. 9. 19:12
 15/46 anonim ***** válasza:
88%
Mát ne haragudj: ha az asszonynak ott vagy te, akkor a férjnek miért veted a szemére, hogy csajozik?
2012. jún. 9. 19:14
 16/46 anonim ***** válasza:
79%
Nono! Csak azért... az egy pohár tej mellé egy tehén. A kis kolbász mellé pedig egy disznó. Lehet lájkolni.
2012. jún. 9. 19:14
 17/46 anonim ***** válasza:
78%

biztos a szerelmed is belead valamit a levesbe, te is, + még ott lesz a gyerekek után a tartásdíj is az exférj részéről.

csak nem lesz olyan tré a helyzet és hidd el, így a normális.

még az ex tartsa el mindegyiküket, mikor őt csalta a nő veled, ő lesz otthagyva? természetes, hogy ha közös életet kezdesz valakivel és összeköltöztök, a rezsi, minden közös. azt írod, nevelnéd a gyerekeit. nahát, vele együtt vállaltad őket, kaptok majd tartásdíjat, de ennél többet nem kéne várni.

2012. jún. 9. 19:16
 18/46 A kérdező kommentje:
letojom hogy csajozik, meg az sem fontos, hogy ő kezdte, de a feleség nem rám költi a fizuját, hanem a gyerekekre, meg arra a... eteti mos rá, stb, ugyanis sajnos még együtt élnek.
2012. jún. 9. 19:17
 19/46 A kérdező kommentje:
ok ok értem, és tudom is, hogy van a gyerektartás, de a lényeg, hogy még nincs válás, és az még mennyi idő, addig nincs semmi, a KÖZÖS házról meg szintén nem hajlandó lemondani. Nők is írjanak, ne csak elvált férfiak.
2012. jún. 9. 19:20
 20/46 anonim ***** válasza:
60%
Neked mi közöd ahhoz, hogy a férj mire költi a fizetését?
2012. jún. 9. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!