Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vagyonmegosztással kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagyonmegosztással kapcsolatban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Építkeztünk, a telek az enyém volt. A férjemnek volt 3M ft-ja+vettünk fel hitelt és egy gyerekre a szocpolt. Ő állítja, hogy a telek fele az enyém, nekem csak ennyi jár.

Valaki, aki ért hozzá segítene?

2012. máj. 31. 18:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Egyrészt hangfelvételt nem lehet felhasználni, mert törvényellenes, másrészt ha akarna is ilyen vizsgálatot, arrol nem ö dönt, hogy kell-e, harmadszor ha netán elrendelnék is, neked nincs félnivalód. (Ugyanis azt mindenki tudja, hogy veszekedés közben mindenki mond hülyeséget, amit nem úgy gondolt.)
2012. jún. 1. 20:23
 22/25 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, ezért nem is akarok ezen rágódni. Köszönöm, hogy válaszoltál.
2012. jún. 1. 20:39
 23/25 anonim ***** válasza:
Ja, a dögölj meg meg gyilkossági kísérlet :D.
2012. jún. 1. 21:59
 24/25 anonim ***** válasza:

/OFF: Utolsó hozzászólásról egy film jut eszembe, a Tizenkét Dühös Ember. Ott is egy veszekedés során elhangzik a "megöllek" és a szomszédok ezzel tanúskodnak, hogy hallották a fenyegetést./

Egyébként nem sérti a jogaidat azzal, hogy tudtod nélkül rögzíti azt amit mondasz? Mások fotózása is személyi jogokat sért, úgy tudom a hangfelvétel is. Visszanyalhat a fagyi, ha úgy van.

2012. jún. 20. 21:04
 25/25 A kérdező kommentje:
De sérti, és meg is fogok sértődni érte:))))) De már egyre jobb a helyzet, már nem csak a ház az övé (szerinte), hanem az is ami benne van! Csak tudnám én miért dolgoztam mellette 12 évig???????
2012. jún. 21. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!