Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak, vagy tűrjem el?
Szerintetek normális az, hogy párom, gyermekem apja, este 7-kor végez a munkával, és 9 mire hazaér? Nem csal meg, tuti, de mindíg minden fontosabb(kondi, öccse, haver)...
Szóval én úgy gondolom, jár neki de az, hogy minden nap, én ezt már nem bírom tovább. 8 hetes terhes vagyok a 2. babámmal, de j.7-en el akarom szegényt vetetni, mert így nem akarok még egy babit bevállalni, sajnos. Azután meg úgy gondolom, elköltözünk 2 éves kislányommal. Jól teszem?
Fáj, mert amúgy szeretjük egymást... Kompromisszumra nem é, ésn sem vagyok hajlandó így élni, mert egy apának nem így kell viselkedniie szerintem!
A kérdezőnek sikerült a feltett kérdéseket figyelmen kívül hagyni, de helyette egy jól felépített, értelmes hozzászólással ajándékozott meg bennünket...
Szerintem kitalálta, hogy mekkora szemét a férj, ténylegesen nem is akarja rendezni a helyzetet (erre utalást nem találtam) - ez a kérdés inkább öncélú fröcsögésnek és önsajnáltatásnak tűnik most már.
Elolvastam hogy hogyan dolgozik a férjed, és hogy te mit vársz el tőle. Elvárod, hogy este veled legyen, hogy te elmehess, de igazából nem mennél el, mert nem hagynád ott a gyereket. Elvárod, hogy ne menjen el minden este otthonról. Az van az elvárásokkal, hogy nagyrészt kimondják őket. Nem kérésként, hanem parancsként. Apa vagy, férj vagy, ezt és ezt KELL tenned. A férfi meg sikítva menekül, és szervez minél több programot, csak ne kelljen otthon lennie, egy olyan nővel, aki megmondja neki, hogy mit KELL tennie.
Mint írtad, kompromisszumra nem vagy hajlandó. A rossz hír az, hogy ha szakítasz és keresel mást, abba a kapcsolatba is kell kompromisszum. Mindegyikbe kell. Kicsikét hisztis vagy.
Utolsóval maximálisan egyetértek!
Egy ilyen házisárkányhoz én se szeretnék hazamenni, inkább minél több házon kívüli programot szerveznék.
Most már nem kéne szegényt bántani...elég baja van inkább az érdekelne hogy vagy kérdező?kislányoddal mi van?hogy viseli ezt a válságot?biztos érzi szegényke...
Van olyan hogy nem vagytok összevalók,van barátod akivel beszélgetni tudsz?
Mellesleg a kérdező nem a családja,csak egy nő,aki szült egy gyermeket mondván,akkor majd jobban fog szeretni és többet fog foglalkozni velem.
Állítom,hogy a pasi nem is akart gyereket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!