Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak, vagy tűrjem el?
Szerintetek normális az, hogy párom, gyermekem apja, este 7-kor végez a munkával, és 9 mire hazaér? Nem csal meg, tuti, de mindíg minden fontosabb(kondi, öccse, haver)...
Szóval én úgy gondolom, jár neki de az, hogy minden nap, én ezt már nem bírom tovább. 8 hetes terhes vagyok a 2. babámmal, de j.7-en el akarom szegényt vetetni, mert így nem akarok még egy babit bevállalni, sajnos. Azután meg úgy gondolom, elköltözünk 2 éves kislányommal. Jól teszem?
Fáj, mert amúgy szeretjük egymást... Kompromisszumra nem é, ésn sem vagyok hajlandó így élni, mert egy apának nem így kell viselkedniie szerintem!
Kérdező, én megértelek.
Gondolom semmit sem segít a házimunkában, nem játszik a gyerekkel, stb. Mivel hazaér este, fürdik, eszik, és utána már alszik is...
Ilyen kapcsolatba tényleg ne szülj még egy babát. Mondd meg neki, hogy babát vársz, de elveteted, mert ilyen embernek nem szülsz még egyet, aki ennyire lesz@rja a családot.
Nekem meg az hiányzik, hogy hányra jár dolgozni. Mert nem hiszem, hogy reggel 7-re.
Szóval nem hinném, hogy reggeltől estig odavan. Elég szomorú, ha annyit kell dolgozzon, hogy napi 1,5 óra a szabadideje, de ilyen a világon nincs. Neki is vannak szabadnapjai, hétvégéi, érdekes, a kérdező ezt nem említette, sem a délelőttöket.
Mi lenne, ha orvos vagy katonafeleségek lennétek?
Egyébként pedig szerintem ilyenkor és ezt nőként mondom,nem feladata a férfinek a házimunkába besegíteni. Ha tényleg ennyit dolgozik a családjáért, akkor azért elég durva, ha a házimunkából is ki kell vennie a részét.
Nem tudom, aki így gondolkozik az hogy gondolja ezt, a munkahelyre is berohangálnak segíteni mások?
Ha napi 12-14 órát dolgozik,akkor jár neki ez a másfél óra,amit a kedvtelésével tölthet.Nekem sem lenne kedvem hazamenni,ha otthon az első,ami fogadna,hogy szar ember vagyok,amiért 1-2 órát nem a családdal töltök,amellett,hogy kidolgozom a belem értük.Házimunka,ne röhögtessetek,hogy ennyi hajtás után még neki kelljen mosogatni,amikor anyuka egésznap otthon van.Aki gyereket vállal az pontosan tudja,hogy azt jelenti,hogy otthon kell lenni a gyerekkel.Aki ezt nem bírja,az ne szüljön vagy adja bölcsibe és menjen el dolgozni,így legalább nem kell orrabuknia a férjnek,hogy egy fizetésből eltartsa az egész családot.
A második gyerek közös döntés volt.Ha nem tetszik az életem,akkor változtatok rajta és megtanulok védekezni,hogy az általad említett,amúgyis is szar kapcsolatba ne szüljek újabb áldozatot.
A kompromisszumot jobb,ha megtanulod,az a sikeres párkapcsolat alapja.A szereteted nem tudom miben nyilvánul meg,mert a leírtakból süt a gyűlölet a férjed iránt.
Betudom ezt a kérdést a megbolondult hormonjaidnak.
"Nekem meg az hiányzik, hogy hányra jár dolgozni. Mert nem hiszem, hogy reggel 7-re."
Azt nem tudom a kérdező férje hányra jár dolgozni, de van ilyen. Nem is kevesen, és nem csak férfiak.
Ha 7-re jár dolgozni, akkor pedig 12 órázik, viszont nem heti 5 napot dolgozik, és ez esetben végképp nem sok, ha 2 órát nem a családdal tölt meló után.
Bocs, de az a véleményem, hogy ez az egész egy felesleges műbalhé, egyszerűen van valami, amibe bele lehet kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!