Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak, vagy tűrjem el?
Szerintetek normális az, hogy párom, gyermekem apja, este 7-kor végez a munkával, és 9 mire hazaér? Nem csal meg, tuti, de mindíg minden fontosabb(kondi, öccse, haver)...
Szóval én úgy gondolom, jár neki de az, hogy minden nap, én ezt már nem bírom tovább. 8 hetes terhes vagyok a 2. babámmal, de j.7-en el akarom szegényt vetetni, mert így nem akarok még egy babit bevállalni, sajnos. Azután meg úgy gondolom, elköltözünk 2 éves kislányommal. Jól teszem?
Fáj, mert amúgy szeretjük egymást... Kompromisszumra nem é, ésn sem vagyok hajlandó így élni, mert egy apának nem így kell viselkedniie szerintem!
Most gondolj bele: este 7-ig dolgozik, neki is kell egy kis leeresztés, ha elvárod hogy utána egyből rohanjon haza, abban szerintem nem sok köszönet lenne.
Én nem tartom soknak hogy 1-2 órát magára szán, kicsit kikapcsolódik. Ettől nem lesz rossz apa.
Más kérdés, hogy ha ő teheti, akkor ezt neked is biztosítja-e?
1. Aki azt írja, hogy tartsam meg szegény babit, az nem gondol bele, hogy eleve egy szar kapcsolatba születne? vagy netalán mit csinálnék egyedül 2 kisgyerekkel??? gyesből hogy nevelném őket?? Ugyan már!
A másik, aki okoskodik hogy ezért a 2 óra miatt akarnámn elhagyni, igenis sokat számít!!! Annak biztos nincs gyereke, aki azt írja, hogy nem! Mert ha én szeretem a családom, akkor Ők az elsők és nem más! én nem mondom, hogy nem jár neki a kikapcsolódás, de hogy minden nap! Basszus! És nemkem mi jár?! Itthon lennék mondjuk 2 gyerekkel, ő meg éli világát! Ez nem így működik! Egyapánek kötelezettségei vannak! Aki nem tudja, milyen a helyembbe lenni, annak nem is vagyok kíváncsi a véleményére!
Hát akkor meg nagyobb eszednek kellett volna lenni, hogy védekezel, és akkor nem lenne még egy baba, akit most meg szeretnél ölni.
Illetve, akkor ilyen embernek nem szülök, nem megyek hozzá. Nem értem, meg van a válaszod a kérdésedre, akkor miért szavaztatod meg?
És miért nem beszélsz a pároddal? Ha nem tudsz vele ilyeneket megbeszélni, bocsáss meg, de a szeretjük egymást mondatod nem igazán való ide.
Szívből ajánlom neked ezt a könyvet: Dr. Emerson Eggerichs: Szeretet & Tisztelet.
Rátok férne!!
Hétvégékkel mi újság, akkor is dolgozik, vagy akkor mivel tölti az idejét?
A munkaideje mikor kezdődik? Reggel otthon van, vagy korán kell mennie?
A legfontosabb: vele már beszéltél erről? Hogyan reagált?
Nyugodtan veszekedhetsz azokkal, akik nem értenek veled egyet, de attól még nem lesz igazad.
Ha fáj az ellenvélemény, akkor máskor írd oda, hogy csak az jöjjön, aki bólogat.
Az oké, hogy nehéz egyedül 2 gyerek nevelni, de akkor mégis miért nem védekeztetek?
Nem értelek: ide jössz véleményt kérni, aki meg nem ért veled egyet az mind hülye. Mit akartál hallani? Persze, szar apa, szar társ, neked van igazad és mivel nem tudtok értelmes kompromisszumra jutni azzal az emberrel, akivel elvileg az egész életedet akartad eltölteni, fuss abortuszra. Hát akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!