Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 33-38 éves férfiak, kérdezhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33-38 éves férfiak, kérdezhetek tőletek valamit? ( de mindenki véleményére, tapasztalatára kíváncsi lennék! )

Figyelt kérdés
Ha elhagyjátok a feleségeteket,gyerekeiteket egy fiatal nő miatt,akibe állítólag szerelmesek vagytok,miért létesítetek újra szexuális kapcsolatot-rövid idő után-a volt feleségetekkel?

2012. máj. 14. 14:25
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

"Hát elárulom,én sem vettem le.Lecibálta,meg a lábam is ő feszítette szét.Na ennyi.Utánna már hagytam magam,hogy minél hamarabb szabaduljak."

Vagyis kvázi megerőszakolt.

Én nem azon gondolkodnék, hogy miért tette, hanem azon, hogy mikor jelentsem fel.

2012. máj. 16. 11:06
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem szexnek mondanám, hanem eroszaknak.
2012. máj. 16. 11:15
 33/38 A kérdező kommentje:
De hogy jelenthetném fel? senki se hinne nekem.még csak bizonyítani se tudnám,mert tuti tagadna.meg az élettársam volt.hülye lenne elhinni bárki is ,hogy én nem akartam.pedig így történt.
2012. máj. 16. 11:20
 34/38 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász magát az aktus tényét tudja igazolni...
2012. máj. 16. 11:24
 35/38 anonim ***** válasza:
Az aktus után kellett volna orvoshoz menni, mostmár valószínűleg késő. A feljelentést ettől függetlenül is meg lehet tenni persze, a Te sértetti tanúvallomásod ugyanúgy bizonyíték, mint az esetleges látlelet lett volna. Bizonyíték lehet az is, hogy valaki tudja igazolni, hogy a férjedet látta hozzád bemenni és onnan kijönni X idő múlva, bizonyíték lehet az elszakadt nadrág, alsónemű (esetleg ha valamilyen ruhadarab ondóval szennyeződött és még nem lett kimosva...) Szóval nincs még veszve minden. Az erőszaktevőknek a börtönben a helye, ezt minden nőnek tudnia kell, a férfiaknak pedig meg kell tanulniuk.
2012. máj. 16. 11:58
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Széthúzta a combját és már engedte, eddig nem gondolta erőszaknak, hanem szexnek, ti beszélitek bele. Azért mert kapható vagy rá. Jól tökön rúgtad volna és kész. Mi az, hogy hamarabb túl legyél rajta? Persze, hogy haza jár ilyen kósza numerákra, ennyire tartod magad?
2012. máj. 16. 12:17
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de próbálna velem kikezdeni az exem...

Akkor lennék az övé max., ha már eszméletlenre vert. És ő se egy sebből vérezne akkorra.

2012. máj. 16. 13:12
 38/38 Szárnyaló Sas válasza:
19- Tökéletesen egyetértek! Kérdező gondolkodj el azon, hogy vajon nem kellene e távol tartási végzés!!! 14- Sok sikert, én 36 éves vagyok, és más okból váltam, emiatt egyáltalán nem vágyom vissza, de neked kitartást kívánok!
2012. dec. 24. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!