Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 33-38 éves férfiak, kérdezhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33-38 éves férfiak, kérdezhetek tőletek valamit? ( de mindenki véleményére, tapasztalatára kíváncsi lennék! )

Figyelt kérdés
Ha elhagyjátok a feleségeteket,gyerekeiteket egy fiatal nő miatt,akibe állítólag szerelmesek vagytok,miért létesítetek újra szexuális kapcsolatot-rövid idő után-a volt feleségetekkel?

2012. máj. 14. 14:25
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
14:én nem tudom megbocsájtanék-e,egyszer megbocsájtottam,megtette mégegyszer.Tudod milyen érzés megalázottnak lenni,mikor nincs kedve az embernek kimenni az utcára,mert úgy érzi újjal mutogatnak rá,meg kiröhögik?Nagyom nehéz,és nagyon meg kell küzdeni azért,hogy újra visszakapd.
2012. máj. 14. 15:15
 22/38 A kérdező kommentje:
19:igazad van...tudom...csak ha benne vagy egy ilyen helyzetben,nem úgy cselekszel,ahogy a józan ész diktálja....
2012. máj. 14. 15:18
 23/38 anonim ***** válasza:
Te szereted őt?
2012. máj. 14. 15:28
 24/38 A kérdező kommentje:
Már nem. A szex sem jelentett semmit,mint írtam nem is akartam.Nekem jobb az életem,mióta elment.Nyugodt vagyok,nincs gyomoridegem,nem kattog az agyam egész nap azon,hogy hol van,mit csinál...stb.Tudok újra nevetni,azóta nem sírtam titokban éjszaka az idegtől,nem fáj a fejem folyamatosan...egyetlen egy dolod idegesít,az anyagiak:két gyerekkel egyedül nem egyszerű.De majd megoldom ezt is.
2012. máj. 14. 15:34
 25/38 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem,hogy igazándiból a történtek után jöttem rá hogy nem szeretem,és hogy hatalmas hülyeséget csináltam,mert ez az érzelem nélküli szex,nem az én világom...még ha az ex-el történt,akkor sem.
2012. máj. 14. 15:40
 26/38 anonim ***** válasza:
80%
Én még mindig nem értem (bár nem is tartozik a kérdéshez) hogy hogy lehet lefeküdni valakivel úgy, hogy nem akar az ember lefeküdni. Megerőszakolt tán? Mert ha én nem akarok xy-nal szexelni, nem veszem le a ruhám, és nem engedem, hogy bedugja. Ennyire egyszerű.
2012. máj. 14. 17:18
 27/38 A kérdező kommentje:
Hát elárulom,én sem vettem le.Lecibálta,meg a lábam is ő feszítette szét.Na ennyi.Utánna már hagytam magam,hogy minél hamarabb szabaduljak.
2012. máj. 14. 17:26
 28/38 anonim ***** válasza:
43%
Én is váltam, a párom is. De azért még becsúszott mindkét részről egy két utolsó szex, mert azért valaha csak szeretted a férjed/feleséged, és ez nem múlik el egy pillanat alatt. Amúgy meg van abban valami izgi amikor újra meghódítod egy numerára a volt férjed/feleséged. 38/nő
2012. máj. 14. 17:34
 29/38 anonim ***** válasza:
54%

Én teljesen átérzem a helyzetet. Pedig van olyan, hogy nem akod, mert nem is kívánod már a pasit, de nem is utálod. magadtól nem mennél bele, de az annyira közeledik, meg hát jóval erősebb, és nem akarod porig alázni azzal hogy olyan erősen pofon vágod hogy vérzik, és bajod nem lesz tőle, ha megdug, nem igaz? Mert nem idegen. Aztán csak hagyod és kész. szóval én át tudom érezni a helyzetet. Aki nem tudja, az nem volt még ilyen helyzetben.

Szóval kérdező a tanulság, hogy ne legyél vele kettesben többet :) mindig legyen valaki a közelben, ahová ki lehet menekülni :)

És hogy miért tette? Nos, mert nyilván még tetszel neki. Meg nyilván erős nosztalgiája támadt, egy hang, egy illat, stb... Valószínű az új pipi se fenékig tejfel. De hogy látom két szék között a pad alá fog esni, mert szerencsére te rájöttél hogy már egyáltalán nem szereted a férjedet, és nem várod vissza. Ha jobban érzed magad nélküle, akkor eszedbe ne jusson visszafogadni.

33/N

2012. máj. 14. 17:44
 30/38 A kérdező kommentje:
Akkor elárulom az adatainkat:én:39N,ő:35F,a pipi:26N.(mindenki a város k.rvájának tartja,mostmár én is,a férjem a 3. pasi az életében,aki elhagyta miatta a családját,és 2 hónapnál tovább nem tartanak a kapcsolatai.Nahát egy ilyen miatt hagytak el,de jól vagyok,csak azt nem értettem,miért szexelt velem az ex-em.
2012. máj. 14. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!