Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33-38 éves férfiak, kérdezhetek tőletek valamit? ( de
mindenki véleményére, tapasztalatára kíváncsi lennék!
)
11/38 A kérdező kommentje:
A kérdező a feleség.És nem csábítottam semmivel,nem is akarom visszakapni,napok óta éreztem a közeledáűését,láttam hogy néz rám,ő esett nekem,nem is engedtem,próbáltam leéűállítani,hogy ez nem helyes,nem bírtam vele,aztán úgy voltam vele,hagyom magam ,akkor hamarabb szabadulok.És lehet hogy szánalmas,de mit tudtam volna ebben a helyzetben tenni?
De kedves 9-es pasi, itt most nem az volt a kérdés, hogy miért csaltad meg az asszonyt, itt most az volt a kérdés, hogy aki elhagyta az asszonyt egy fiatalabb lányért, aztán mégis visszamegy az asszonyhoz szexelni, ők miért csinálják. És még volt egy lányzó is, aki szintén nem a kérdésre válaszolt. Ennyi erővel leírhattátok volna a csirkesült receptjét is, az sem volt kérdés.
Választ már megírtam előbb.
2012. máj. 14. 15:07
Hogyhogy mit tudtál volna tenni? Hát nem szexelni, ha nem akartál. Ez a legjobb duma: jaj én nem akartam, csak valahogy becsusszant :)))))
2012. máj. 14. 15:09
35 éves férfi vagyok. Megcsaltam a feleségem, mert egy buliban összejöttem egy 27 éves csajjal, randizgattunk, de hamar lebuktam, ki lettem dobva (jogosan). 10 éve voltunk házasok, hétköznapi gondok, robotolás, jól esett nem tagadom és újra fiatalnak éreztem magam. Csakhogy hamar meguntam, mert annak a csajnak nem állt másból az élete, mint munka aztán pörgés, barátok, bulik, ment a pénz ezerrel, a szexen kívül máshoz nem értett a lakásban. Nagyon hiányzott a feleségem pár hónap pörgés után, az otthonom melege, az esti beszélgetések, a családi összejövetelek, marhára belefáradtam a csaj mellett az egészbe és pár hónap után úgy éreztem, hogy ez hosszútávon nem fog menni. Pedig mindent elkövetett, hogy váljunk el, bevetette az összes trükköt, de mégsem ment, nagyon haza vágytam. Úgyhogy most újra udvarolok a feleségemnek és remélem, hogy egyszer megbocsát.
2012. máj. 14. 15:09
15/38 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt, hogy a fiatal csajjal jobb és változatosabb volt a szex, de nekem mégis többet jelent a feleségem, szóval nem a szex miatt akarom visszaszerezni.
2012. máj. 14. 15:11
Talán a fiatal barátnő éppen nem hagyta magát?
2012. máj. 14. 15:13
Utolsó, mindenkinek jár 2. esély, én is adtam a férjemnek, bár akkor még nem voltunk házasok. Nálunk az volt, hogy együtt voltunk már évek óta, párom meg újdonságra vágyott, belefáradt a hétköznapok monoton robotjába, keveset találkoztunk, ha igen, akkor is vita volt mindenből. Felszedett egy lánykát, aztán másfél hónap után rájött, hogy hiányzom neki, nagyjából ugyanazon indíttatásból, mint amit leírtál. Elmondta nekem őszintén amit érzett, hogy hiányoztam neki én és a megszokott életünk együtt. Megértettem, elfogadtam és úgy gondoltam, mindenkinek jár második esély.
Ennek már majdnem 10 éve, azóta házasok vagyunk, kisfiunk is van és boldogok vagyunk :) Sok sikert!
Kérdező! Megcsaltak, elhagytak, megaláztak, te meg szexelsz azzal aki ezt tette veled. Most végülis mi a kérdés lényege? Aztán meg te aláztad meg magad azzal hogy szexeltél vele. Miért kellettél neki erre? Mert látja hogy az önbecsülésed a büszkeséged egy nagy nulla. Ezt pedig ki is használta. Tehát mi a kérdés lényege?
bocsi, nem utolsó, hanem 14-nek szólt.
2012. máj. 14. 15:14
Kapcsolódó kérdések: