Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33-38 éves férfiak, kérdezhetek tőletek valamit? ( de mindenki véleményére, tapasztalatára kíváncsi lennék! )
Mert rájött, hogy a volt feleség mégis jobban csinálja, mint a fiatal, ám talán még kiforratlan csajszi.
Vagy: elmúlt az újdonság varázsa, hiányzik a jó kis otthoni ismert íz. (hülye hasonlat, de amikor Ázsiában voltam, rohadtul ízlett minden ottani kaja, kétpofára ettem mert újdonság meg minden, de két hét után már vágytam a jó kis gulyáslevesre marhapörivel, tarhonyával.)
Gondolom, hogy ebben a kérdésben a kérdező a fiatal nő. Minden nőnek tudnia kell, hogy egy másik nőnek óriási fegyvertára van, ha vissza kell hódítani egy férfit, lehet, hogy a gyerekkel szerezte vissza valahogy, vagy spontán csak elcsábította a számára már ismert módszerekkel, esetleg pont valami olyasvalamivel, amit korábban tőle sosem kapott meg. Nem lehet tudni.
Mindenesetre azt gondolom, hogy ezt a helyzetet sürgősen tisztázni kell, mert sokáig nem lehet így folytatni.
Ez általánosítás!
Az én párom 36 éves férfi én 25 éves nő vagyok és együtt neveljük az ő két gyermekét. Szóval az én párom csak az exét hagyta el egy fiatalabb nő miatt. Miattam.
Tisztességesen gondoskodunk a gyerekekről és neveljük őket szeretetben!!!
És egy picit sem kívánkozik vissza az exéhez.
Ha félre megy oka van. Nálunk a szexhiány. És őszintén csodálkozik hogy "MIÉRT??". Hát azért anya mert neked nem kellettem,és ráadásul előre szóltam még 2éve hogy nem lesz ez így jó és vártam hogy legyen valami,vártam,vártam,vártam,léptem.
35F
Elmúlt az újdonság érzete, inkább visszavágyik a megszokotthoz. Sok pasi, ha lecseréli a családját egy fiatal csajra, azt csak "idsőzakos megőrülésből" teszi, bizonyítani akar magának, hogy ő megkaphatja a kiscsajokat is. Aztán rájön hogy neki mégsem kellenek, mert bebizonyította, amit be akart, és visszakullog a feleségéhez, aki párja és társa már évek óta. Ismét végre otthon érzi magát egy "élvezetes nyaralás" után.
Ha ez így van, akkor az asszony nyert. Már ha visszaveszi a pasast. De ahol gyerek is van, ott általában megpróbálják megadni a nők a pasinak a második esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!