Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált nők, férfiak! Mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált nők, férfiak! Mennyi ideig tartott a válásotok?

Figyelt kérdés
Mikor született meg az első gondolat, és mennyi idő telt el a végleges elválásig? Van itt köztetek olyan, aki mégsem vált, hanem együtt maradtak (gyerek, vagyon miatt)? Ha igen, úgy ézitek, hogy jól döntöttetek, vagy már sajnáljátok, hogy korábban nem váltatok el és nem kezdtetek új életet?
2012. márc. 2. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

16 évig voltunk együtt, de már 7-8 évvel előbb külön kellett volna válnunk. Mire elromlott közöttünk minden a férjem beteg lett, leszázalékolták és úgy éreztem hogy nem hagyhatom ott. Hiba volt, az utolsó évek már csak veszekedésből álltak, és úgy éltünk egymás mellett mint két idegen. A gyereknek sem volt ez jó, ők is csak "ölték" egymást. Ma viszont 10 évvel a különválásunk után már ők is tudnak normális kapcsolatot fenntartani, és mi is tudunk ember módjára beszélni egymással. Sőt bár én szerencsére azóta boldog kapcsolatban élek, a volt férjem mindig számithat rám, ha egészsége miatt valamiben szüksége van rám. Egyszerűen elköltöztem otthonról, és újrakezdtem mindent. Papiron a mai napig nem váltunk el, de ez már csak lustaság. 10 éve külön élünk, nincs már rég közös vagyonunk, és a gyerek is felnőtt.

Én úgy gondolom, hogy ezerből egy az olyan házasság amit rendbe lehet tenni, ha már elmérgesedett a viszony.

2012. márc. 2. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyáék 2 évig váltak,rajtam pereskedtek
2012. márc. 2. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Miután megtaláltam feleségem levelezéseit, sms-ezéseit. Azonnal elköltöztem otthonról. Gyerek miatt próbáltam kihagyni a bíróságot, mindenbe bele mentem volna, csak ne kelljen hosszú évekig pereskedni. Feleségem nem így gondolta, szeretett volna 150.000 Ft tartásdíjat. Ekkor kerestem fel egy ügyvédet, ennek már 3 éve. Azóta havi 60 ezer ft tartásdíjat ítélt meg a bíróság. Úgy néz ki, ha minden jól megy még sajnos akkor is 1 évig tartani fog a per. Sajnos feleségemen mutatkoznak idegi elborulásnak a jelei, így pszichológia vizsgálat lesz, és gyermekelhelyezés. Ez fog még tartani ügyvédem szerint 1 évig. Ha ennek vége ezután jön majd a vagyonmegosztás. Tehát sajnos nálunk alsóhangon kb.5 évig fog tartani a per.
2012. márc. 3. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
első gondolat és válás között kb 2 év telt el.Nem bánom mai napig sem hogy elváltam.két tárgyalás volt egy novemberben egy januárban akkor mondták ki a válást.
2012. márc. 3. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Első gondolat után fél évvel beadtuk a papírokat, és félév alatt lezárult a tárgyalás. Mi mindenben egyetértettünk.
2012. márc. 3. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Első gondolat: 9 éve, utána egy évvel külön szobába is költöztünk, tavaly januárban dobtam ki a lakásomból, mert ingyenhotelnak tekintette, ahol elvárta hogy mossanak főzzenek rá és kipakolja a hűtőt. Ő élte világát, én meg nem tudtam új kapcsolatot kezdeni úgy, hogy ott a férjem a másik szobában. Most van beadva a papír, rövid válásra számítok mert mindenben megegyeztünk.

Rossz döntés volt, hogy nem 8 éve raktam ki és váltunk el, sok sírást, veszekedést megspóroltunk volna.

2012. márc. 3. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!