Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált nők, férfiak! Mennyi ideig tartott a válásotok?
16 évig voltunk együtt, de már 7-8 évvel előbb külön kellett volna válnunk. Mire elromlott közöttünk minden a férjem beteg lett, leszázalékolták és úgy éreztem hogy nem hagyhatom ott. Hiba volt, az utolsó évek már csak veszekedésből álltak, és úgy éltünk egymás mellett mint két idegen. A gyereknek sem volt ez jó, ők is csak "ölték" egymást. Ma viszont 10 évvel a különválásunk után már ők is tudnak normális kapcsolatot fenntartani, és mi is tudunk ember módjára beszélni egymással. Sőt bár én szerencsére azóta boldog kapcsolatban élek, a volt férjem mindig számithat rám, ha egészsége miatt valamiben szüksége van rám. Egyszerűen elköltöztem otthonról, és újrakezdtem mindent. Papiron a mai napig nem váltunk el, de ez már csak lustaság. 10 éve külön élünk, nincs már rég közös vagyonunk, és a gyerek is felnőtt.
Én úgy gondolom, hogy ezerből egy az olyan házasság amit rendbe lehet tenni, ha már elmérgesedett a viszony.
Első gondolat: 9 éve, utána egy évvel külön szobába is költöztünk, tavaly januárban dobtam ki a lakásomból, mert ingyenhotelnak tekintette, ahol elvárta hogy mossanak főzzenek rá és kipakolja a hűtőt. Ő élte világát, én meg nem tudtam új kapcsolatot kezdeni úgy, hogy ott a férjem a másik szobában. Most van beadva a papír, rövid válásra számítok mert mindenben megegyeztünk.
Rossz döntés volt, hogy nem 8 éve raktam ki és váltunk el, sok sírást, veszekedést megspóroltunk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!