Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Annyira félek! A férjem csal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira félek! A férjem csal És tudom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
és már kezd célozgatni. soha semmi nem jó neki, mindig morog, inkább elmegy "inni". telefonját magával viszi még a fürdőbe is, nehogy valaki megnézhesse. viszont, egyszer volt alkalmam belekukkantani, és tele volt szerelmes sms-ezgetésekkel. Itt fog minket hagyni magunkra??? 1 gyereket hogy tartsak el egy fizetésből??? Hogy? És miért nem vagyok neki jó? 37 éves vagyok, szőke, hosszú hajú, divatosan öltözködöm, hisz a férjemnek jól menő vállalkozása van, pénz sosem volt probléma, de mivel mindig el akart tartani( persze én ezt nem hagytam) ezért "hobby"-ból dolgozom egy kozmetikusnál. Taláén megunt?
2009. jún. 21. 13:11
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
24%
Nézd kérdező, te semmivel sem vagy különb a férjednél, ha csak a pénzért vagy vele. Honnan lehet levenni, hogy neked ez számít? Onnan, hogy nem a válás érzelmi oldala miatt parázol, hanem a vagyon miatt. Lehet, hogy ő is rájött, hogy neked ő csak egy fejőstehén.
2009. júl. 23. 20:16
 52/57 anonim ***** válasza:
48%
Néhány ostoba nővel már összefutottam, na de ekkorával?... mostanában nem. Tipikusan kitartott nő vagy, akivel bármit meg lehet csinálni és meg is fog az urad. Megérdemled! Önálló kereset nélkül még az aggok házába se jutsz be, ha nem találsz majd egy másik balekot, aki pénzel. A sorsod: tűrnöd kell az anyagiak miatt, de még így sincs rá semmi biztosíték, hogy nem éppen te fogsz utilaput kapni. Az, hogy szereted, senkit - őt főképpen nem - érdekel. 35/F
2009. júl. 23. 22:02
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

Hát megírom, mit tennék a helyedben, bár nem volnék a helyedben. Merthogy engem ugyan életemben nem tartott el senki (miután anyám rám kiabálta még a kenyeret is, hát úgy gondoltam, na ha már anyám sem adta ingyen, akkor meg másnál hogy meg kell érte dolgozni).

Férjnél vagyok, dolgozom. Ha az "uram" aszondaná, hogy lelép, mert szeretője van: isten hozzád kedves! odaút van, visszaút nincs.

Büszke vagyok rá, hogy keresek annyit, eltarthassam magam és a gyereket!!!

De, ha a helyedben lennék, ha már ennyire megszoktad a jólétet: "tartalékolj". Abból a nagy zsetonból, amit apa hazavisz, fel sem tűnik, ha pár ezret bedunsztolsz egy bankszámlára.

Mert én biza úgy gondolom, hogy előbb-utóbb felszállási engedélyt fogsz kapni, és viheted a csupasz cunádat a világba...

műkörmös keresetből meg tényleg nem lehet nagyon vakarózni.

Szóval, ha szereted, mosolyogjál szépen, tegyél meg mindent a házasságod megmentése érdekében, de gondolj a jövőre is.

2009. júl. 24. 08:25
 54/57 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló! Nem is rossz ötlet amit mondasz, elintéztetem. (:
2009. júl. 24. 12:23
 55/57 anonim ***** válasza:
31%
Csernus szavaival szólva egy jó nagy rinya pina vagy aki élősködik a férjén. Megérdemled a helyzeted. Ez van. Szánalmasak azok a nők akik a pasijuk pénze miatt mennek hozzájuk!
2009. júl. 24. 14:01
 56/57 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt a sok rossz indulatot . Mi történt az emberekkel?
2009. júl. 24. 20:56
 57/57 anonim ***** válasza:

Az első kommentednél leírtad a választ, hogy miért csal a férjed. Alább nem adod? A gyereknek a legtöbbet akarod? Hát teremtsd elő magad! Nem is a gyereket félted, hanem a saját kényelmedet! Remélem, a férjednek nagyon gyorsan sikerül elválnia tőled úgy, hogy egy fillér nélkül leszel kénytelen nekiindulni a valós életnek!

Boccs a többiektől, de ez csúnya!

2009. júl. 24. 23:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!