Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Annyira félek! A férjem csal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira félek! A férjem csal És tudom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
és már kezd célozgatni. soha semmi nem jó neki, mindig morog, inkább elmegy "inni". telefonját magával viszi még a fürdőbe is, nehogy valaki megnézhesse. viszont, egyszer volt alkalmam belekukkantani, és tele volt szerelmes sms-ezgetésekkel. Itt fog minket hagyni magunkra??? 1 gyereket hogy tartsak el egy fizetésből??? Hogy? És miért nem vagyok neki jó? 37 éves vagyok, szőke, hosszú hajú, divatosan öltözködöm, hisz a férjemnek jól menő vállalkozása van, pénz sosem volt probléma, de mivel mindig el akart tartani( persze én ezt nem hagytam) ezért "hobby"-ból dolgozom egy kozmetikusnál. Taláén megunt?
2009. jún. 21. 13:11
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
98%

Szerinted azzal adod a legtöbbet a gyerekednek ha azt látja amikor felnő hogy az apja csajozik, az anyja meg semmit nem csinál csak élősködik? Hát én mindkettőt megutálnám az biztos ha ilyen szüleim lennének.

Fontos a pénz én nem mondom hogy nem, de fontosabb az hogy szeretetben nőjön fel az a gyerek. A szeretet meg nem abból áll hogy pénzt adnak a kezébe vagy minden nap új ruhát kap és a kerti medencében úszkálhat.

2009. jún. 21. 14:48
 22/57 anonim ***** válasza:
98%
hát ha "ennél lejjebb nem adod" akkor meg szokj hozzá a gondolathoz..
2009. jún. 21. 14:53
 23/57 anonim válasza:
98%
Sajnos én azt gondolom, hogy inkább téged az anyagi biztonság érdekel és nem a szerelem, boldogság, illetve a gyermeked jövője. A pénz egy hasznos rossz dolog, hidd el meglehet kevésből is élni. Nem kell a fényüzés a boldogsághoz. És még egy jó tanács, ha elfogadod, türelem, türelem és sok-sok beszélgetés, gyógyir lehet mindenre.
2009. jún. 21. 14:59
 24/57 anonim ***** válasza:
86%
Én nem szidlak le, az előttem szólók már megtették, és igazuk van. De ha szereted a férjedet is, és nem csak azt amit biztosít neked, + fontos neked a CSALÁD, akkor azt ajánlom, hódítsd vissza. Nem sokat tudsz tenni, mivel eszed nincs, így csak egy valamire támaszkodhatsz: vegyél magadnak jó sok szexis fehérneműt, és dugasd meg úgy magad mint még soha, az ágyban csak az ő érdekeit nézzed, szolgáld ki mindennel, de ne csak az ágyban, hanem minden téren. Ne veszekedj, legyél mintafeleség, értsd meg őt, sokszor mondjad neki, hogy úgy szereted, mint a kapcsolatotok elején... ugyanis ha már célozgat, akkor tuti válás lesz a vége. A gyereket sajnálom, mert tényleg elég rossz lehet neki így, de hát gondolom te is hoztad magaddal ezeket a dolgokat, senki sem így születik... remélem boldog lesz és kiegyensúlyozott
2009. jún. 21. 15:09
 25/57 anonim ***** válasza:
98%

ennél alább nem adnád?????Akkor elég buta vagy!

Neked hol van a női büszkeséged?Neked csak az a fontos hogy eltartsanak és hogy ne kellejen dolgozni és csak levedd a polcról a dolgokat.Akkor miért sirsz itt?

Maradt csak vele hagyd hogy csalljon,te meg élvezd az ingyen dolgokat+a megaláztatást!

2009. jún. 21. 15:17
 26/57 anonim ***** válasza:
94%

Na azért ne hibáztassuk agyon a Kérdezőt... A jóra koncentráljunk, emberek, ne a rosszra!

Kérdező, eddig tévedésben éltél! De nem végzetesen, mert - és ez egy okos lépés volt Tőled! - nem engedted, hogy eltartson! Ebből látom, hogy Te igenis egy öntudatos nő vagy! Ezt a vonalat kellene tovább erősíteni a személyiségedben!

Biztosan szép vagy - ez önmagában nem lenne baj, sőt, nagyon jó dolog - de a férjed valószínűleg azért vett el, mert akart a házába egy csinos dekorációt. De Te azzal, hogy nem voltál hajlandó a házban körmöt reszelni egész nap, bebizonyítottad, hogy emberi lény vagy, és nem dísztárgy!!!!

Ha nem azért vett el, mert emberként szeret, hanem azért, mert pl. fel akart vágni, hogy milyen szép felesége van, akkor igen, lehet, hogy "megunt."

Nem tartom valószínűnek, hogy elhagy, minek tenné, ha megteheti, hogy van felesége is meg szeretője is - ez a lehető legkényelmesebb egy férfinak, már ha ilyen a természete. Mutogatni a világ előtt a szép családot, és d.gogatni titokban a szeretőt.

Nem fog elhagyni, de tényleg jó ez így Neked? És a gyerekednek jót fog tenni, ha azt tanulja a szüleitől, hogy apa megalázhatja anyát, anya meg ezt lenyeli, mert fél a saját lábára állni??????

Ha nem lépsz fel ez ellen, ez nem fog változni. A plázázás, és a medence kárpótol Téged az elveszett tiszteletért, önbecsülésért?

Mi lenne, ha pl. kozmetikus képesítést szereznél, (nem tudom, van-e végzettséged), indítanál Magad egy vállalkozást, és egy bizonyos fokú jólétet teremtenél magadnak? Sokkal jobb királyNőnek lenni, mint királyNénak!

Meg tudod csinálni! Ha nem is akarsz azonnal válni, vedd a kezedbe a sorsod, tanulj, fejleszd magad! Ha már van pénzed, akkor ne csak a plazában költsd, hanem MAGADRA is fordíts belőle. És nem ruhára, frizurára gondolok, hanem tanfolyamra, stb. HOgy ha válni leszel kénytelen, mert a férjed nem változtat, tényleg ne a levegőbe nlógj!

MEG TUDOD CSINÁLNI! EGYEDÜL IS ÉRTÉKES EMBER VAGY!

Puszillak

Hypathia

2009. jún. 21. 15:18
 27/57 anonim ***** válasza:
90%
Énis itthon vagyok nem dolgozom csak a férjem,de ha megcsalna mennék a pi.csába,mert inkább dolgozok havi 50.000ft ért minthogy ennyire megalázon valaki!!A gyereknek meg szeretet kell.Mikor feltetted ezt a kérdést hát( 3 válaszoló voltam )azt hittem,.hogy segithetek azzal hogy azt irtam hogy kérdezd meg tőle el akarsz e válni?Mert akkor megtudod nézni hogy téged szeret e a válaszából ez kiderült volna.Na meg a másik hogy kérded hogy mit tegyél?Hát a kommentárodban le is irtad hogy már megszoktad ezt az életet!Akkor mi itt a kéréds???Mit tanácsoljunk??????Ugylátom te már eldöntötted hogy maradsz hiába csal!Hát megis érdemled az az igazság!
2009. jún. 21. 15:24
 28/57 anonim ***** válasza:
82%

TUDOD MIT MONDOK???

Tuti,hogy ha nem is most,de KIFOG DOBNI AZ UTCÁRA,főleg ha már szeretője is van,háát igen megis érdemled az az igazság!

Miért is tetted fel a kérdést? a kommentárodból kiderült hogy már te eldöntötted mit fogsz tenni!Akkor minek irtad be ide?

2009. jún. 21. 15:27
 29/57 anonim ***** válasza:
72%

Egyépként miért tetted fel ezt a kérdést,ha már eldöntötted hogy inkább maradsz vele,minthogy dolgoznod kelljen?

Meg is érdemled!

2009. jún. 21. 15:32
 30/57 anonim ***** válasza:
69%

nem azt irtad hogy "1 gyereket hogy tartsak el egy fizetésből??? "

?????????????????akkor most dolgozol vagy sem?

2009. jún. 21. 15:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!