Ha nincs gyerekünk ki örököl a férjem után? 1 év házasság félek kitesznek a lakásból? én rendeztem be de erről nincs papir
Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 10:34
1/15 anonim válasza:
Ha nincsen gyerek, akkor ha élnek a szülei azok, ha nem akkor testvérek, azok gyerekei, így tovább.Nem tudom, hogy egy év után jár-e neked, de téged illetne az özvegyi haszonélvezeti jog.
2/15 anonim válasza:
először:leszármazott
ha nincs: házastárs,
ha nincs: felmenők,
ha nincs: egyenesági rokonok
tehát nálatok te.
3/15 anonim válasza:
épp tegnap kérdeztem az ügyvédet,nemrég változott. minden ingó és ingatlan vagyon a házastársat illeti.
4/15 anonim válasza:
ja,bocs,és nem mindegy,hogy a lakás közösen szerzett vagyon,vagy a férjedé volt már a házasságkötés előtt.
5/15 A kérdező kommentje:
férjemé volt házasság elött is ekkor mi a helyzet?
2011. márc. 31. 10:44
7/15 anonim válasza:
Miért nem a férjeddel beszéled meg? Tisztességgel, most intézkedjetek!
8/15 anonim válasza:
Még az előzőhöz hozzátéve - írásban!
9/15 anonim válasza:
Elhunyt a férjed? Vagy miért kérdezel ilyet?
10/15 A kérdező kommentje:
el...
2011. márc. 31. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!