Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Annyira félek! A férjem csal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira félek! A férjem csal És tudom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
és már kezd célozgatni. soha semmi nem jó neki, mindig morog, inkább elmegy "inni". telefonját magával viszi még a fürdőbe is, nehogy valaki megnézhesse. viszont, egyszer volt alkalmam belekukkantani, és tele volt szerelmes sms-ezgetésekkel. Itt fog minket hagyni magunkra??? 1 gyereket hogy tartsak el egy fizetésből??? Hogy? És miért nem vagyok neki jó? 37 éves vagyok, szőke, hosszú hajú, divatosan öltözködöm, hisz a férjemnek jól menő vállalkozása van, pénz sosem volt probléma, de mivel mindig el akart tartani( persze én ezt nem hagytam) ezért "hobby"-ból dolgozom egy kozmetikusnál. Taláén megunt?
2009. jún. 21. 13:11
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos el kell fogadnod egy tényt, egy kapcsolathoz nem elég a "ruha, pénz, szőke hosszú haj, attól azért valamivel több is kell.

Sokan azt gondolják minden a külső, és ha frankón bámulunk a világra, akkor mindig magunk mellett tudhatjuk a szerencsét.

Talán lelkileg, érzelmileg nem azt adod, amire szüksége van, amire vágyik.

A szerelmes sms-ek ezt támasztják alá.

Ha valóban szerelmes, akkor nem sokat tehetsz, mert ha ilyen laza köztetek a kötelék, akkor bizonyosan elfog menni.

És minél jobban küzdesz, annál távolabb kerül.

Sajnos nem ijesztgetlek, ez az élet kegyetlen játéka.

2009. jún. 21. 16:58
 32/57 anonim ***** válasza:
93%

Nekem erről 1 vicc jut az eszembe:

Megkérdik a milliomos feleségét mivel foglalkozik a férje?Befektetés,ingatlan stb.válaszol a nő.És Ön mit dolgozik?Dug a férjem-hangzik a válasz,,,,,

Jó ez így Neked is,,,,vagy mégsem???

2009. jún. 21. 17:55
 33/57 anonim ***** válasza:
70%
Ne haragudj, ha megbántalak ,de szerintem neked nincs jogod felháborodni. A férjed csal. Persze, a magad fajta nőket igen, szokták. Dekoratív vagy, meg lehet veled jelenni, de ennyi. Ezért cserébe kaptál luxust. Mit akarsz még? Lehet, hogy megunt, de az is lehet, hogy talált egy olyan nőt, aki a fejében is hordoz valamit, és még szép is . Elhiszem, hogy veszélyben érzed a pozíciódat, de egy férfinak, bizonyos idő után igénye lesz, intellektuális társra is, nemcsak a dugásra, és dekorációra. A kislányt sajnálom, de neki sem jó ha hazugságban él a szülei közt.
2009. jún. 21. 20:27
 34/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok bíztatást, és a kritikákat is. Nem vagyok buta, Leérettségiztem, főiskolát (nem ide tartozó )okokból nem tudtam végigcsinálni. Igen, dolgozok, mint ahogy le írtam egy műkörmösnél.A gyerek 7 éves, épp másodikos.

Köszönöm, elbeszélgetek vele. Meglátjuk mi lesz a vége, nem akarom elhagyni, MERT AMINT ÍRTAM ÉN SZERETEM. És kész. További válaszokra is kíváncsi lennék...

2009. jún. 21. 20:40
 35/57 anonim ***** válasza:
75%
Nem elég 1 kapcsolathoz az hogy Te szereted,mert ha megcsal akkor ő nyilván nem szeret,,ez elég egyoldalú így,,,,,,,,,,
2009. jún. 21. 20:45
 36/57 anonim ***** válasza:
98%

Nem kell, hogy megúnjon ahhoz, hogy megcsaljon.

A magyar férfiak 70%-a a neveltetésénél lett elb...va

Se értékrendjük se semmi, csak baznagy egójuk meg igényük.

Na ezért nincs 5 éve és ezért nem is lesz soha többet magyar pasim!

Ne essél kétségbe.

Ha megcsal akkor én lépnék a helyedbe.

Tartásdíjat meg kell fizessen.

37 éves vagy és fiatal! Ne aggódjál, fogsz Te még kelleni másnak is, remélhetőleg valaki olyannak aki értékelni is fog!

Aztán majd nézegethet

2009. jún. 21. 21:46
 37/57 anonim ***** válasza:
89%
Elhiszem hogy szereted de akkor se hagyd hogy megalázzon!
2009. jún. 21. 23:39
 38/57 anonim ***** válasza:
73%

Figyelj oda hogy a kapcsolatotok rendbe legyen! Szeresd apat ugy mint meg soha elotte! Erezze hogy imadod es o a legjobb.

Ne hagyd el, dehogy hagyd! Inkabb alljal neki tanulni nyelvet, vagy ami erdekel. Tanuld ki a mukormos szakmat. Tanulj, tanulj, tanulj!!! Hidd el a ferjed is jobban fog becsulni teged! Es neked is sokka jobb lesz az onerzeted.

Penzed, idod van a tanulasra, ne legyel lusta menjel es tanuljal!

A gyereket ne kenyeztesd el, ot is inkabb kulonorakra sportra, tancolni, idegennyelvekre irasd be! Ennek van ertelme, a sok hulye plazazasnak semmi ertelme nincs!

A ferjeddel legyel joba, otthon ragyogjon a lakas, fozzel finomakat, es apanak lesd a gondolatat.

Okos legyel, ne add fel a joletet, hogy mas no meg beleuljon!!!!

Hidd el sok csinos, kedves aranyos no el ugy hogy tudja hogy a ferje csalja, de nem valik el.

A masikfele a noknek pedig meg nem tudja hogy a ferje megcalja ot, mikozben otthon edes-kedves es minden penzt hazaad.

Na, azert vannak rendes ferfiak is, nem csaljak a feleseguket meg.

Szoval mentsd a hazassagodat, es tanulj, tanulj, tanulj!!!

2009. jún. 21. 23:40
 39/57 anonim ***** válasza:
53%
szerintem te nem szereted. és lehet ,hogy leeset neki ,hogy csak a pénze miatt vagy vele és elment egy olyan embert keresni aki tényleg szereti.másrészt olyan nincs ,hogy BELESZÜLETTÜNK A JÓ ÉLETBE egyszer fent egyszer lent ez az élet rendje.én is gyermekkoromba nagyon szegény családba voltam de mégse mondhatom azt ,hogy csöves leszek mert beleszülettem a rossz életbe még is most tök jólélünk. mindnent meg lehet változtatni csak akarni kell. másrészt ha elváltok fele-fele vagyon osztás nem?
2009. jún. 22. 11:00
 40/57 anonim ***** válasza:
87%

Az egyik tanáccsal nem értek egyet, szerintem azzal nem fogod hűségessé tenni a férjed, hogy odaadó lábtörlővé teszed magad, főzőcskézel neki, hogy jóllakjon, mielőtt a szeretőjéhez megy, hogy ott már ne kelljen enni, hanem egyből tudjanak...... Na neeeee...........

Azzal sem értek egyet, amit korábban írt valaki, hogy Te vagy a hibás, amiért ez megtörtént. A legtöbb félrelépőnek semmi baj nincs a kapcsolatával, a feleség/barátnő mindent megad neki. Nem hiszem, hogy a férjednek érzelmi hiánya lenne, szerintem egész más motiválta a félrelépésre, köztük a Veled szemben érzett tiszteletlenség.

Én azt javaslom, határozottan beszélj a férjeddel, és azt éreztesd vele - még ha nem is igaz :) - hogy NEM FÉLSZ elhagyni, és számba vetted a válást, mint lehetőséget! Ha látja, hogy rettegsz a jólét elvesztésétől, azt csinál majd veled, amit akar, úgy aláz meg, ahogy nem szégyell! Közöld vele (lehetőleg higgadtan), hogy tudod, hogy megcsal, és szeretnéd hallani, mit mond erre, mik a további elképzelései.

Az viszont nagyon jó tanács, hogy TANULJ (pl. miért nem fejezed be a főiskolát? vagy tanulj meg rendesen egy nyelvet, vagy végezz egy egy szerinted előnyös szakmai tanfolyamot, stb.), és ha már van rá anyagi lehetőséged, a gyerekednek is e téren nyújts valami pluszt.

2009. jún. 22. 11:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!