Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira félek! A férjem csal És tudom! Mit tegyek?
az a gond hogy mi igy nemtudunk segiteni,csak találgatunk vagy megprobálunk tanácsot adni!a választ magatól kell megkérdezned!Nem azt akarom mondani hogy te vagy a hibás!Hanem hogy neked kell ismerni őt!Érezned kell hogy szeret-e téged.Ha nem érzed hogy szeret akkor már megis van a megoldás!Azért csal,mert nem szeret.És semiképp nem azért csal,mert megunt.Sokan abban a hitben vannak hogyha csalja őket a férj hogy megunta.De ha valaki szeret valakit akkor nem tudja megunni!
Mindenképp beszélj vele!Ha nem tudod hogy szeret-e akkor kérdezd meg tőle ridegen semmi mellébeszélés nélkül hogy ELVÁLJUNK?És megtudod hogy megszeppen -e erre a kérdésre!
de nem hiszem hogy te is rákérdeznél hogy ELVÁLJUNK? hogyha eddig alig dolgoztál, el vagy tartva, hozzá szoksz, hogy elmész a plázába a gyerekeddel, és csak lekapjátok a polcról a dolgokat, és fizettek!
Nem merem elhagyni. Ez az igazság!
Mi lenen velünk nélküle? A kislányom bele betegedne!
Meg hova költözzek? Itt van a ház, a kert, a medence!
Sajnos ennél alább már nem adnám...
Akkor maradj vele,ha neked az jó,hogy szenvedsz mellette,nőúkkel talizgat,meg*assza,meg ilyesmi!!
Hazugságban akarod leélni az életed??
És ennek a gyereked is kiteszed???:S
Mindezt a ház,MEDENCE...ilyenekért??
Beszéljetek!!!Mindenképp!!
Más is elvált,és felnevelt tisztességegen több gyereket is!!!
NE MARADJ VELE CSUPÁN A PÉNZÉRT!!!!!!!!
Mert itt ez a fő problémád,a leirtakból itélve!!
Max kevesebbet tudsz adni a gyerekednek!!!
Ne a pénz lebegjen a szemed előtt,hanem a boldogság!!!
23/L
Hát nézd, neked kell eldöntened, hogy mi akarsz: pénzt és ürességet, vagy valamivel kevesebbel is beéred, de nem hagyod magad ilyen szinten megalázni.
28/N
max a gyerekemnek kevesebbet??? Hát épp ez az! Nem adhatok neki kevesebbet! Nem lennék rendes szülő, ha nem adnák meg neki mindent!
Hozzá szokott, bele született a jó létbe... és én is hozzászoktam. És én szeretem a férjemet. De nem tudom hogy Ő igen....sokszor kezdtem már majdnem neki, de nem hiszitek el, mennyire nehéz. lehet hogy kidobna, azért, mert biztos bikám van...és takarodjunk. és még Ő jönne ki jól a helyzetből...
Persze én is csak találgatok, de. Két járható út van ilyen helyzetben, szerintem. Az egyik, hogy úgy próbálod meg optimalizálni a helyzetet, hogy szemet hunysz a megcsalás felett (vagyis TE tudod, TE megkeresed a megoldást, hogy visszaálljon a rend - már amennyire lehetséges), és elsimítod a dolgot. Szerintem ehhez hihetetlenül nagy önuralom, elszántság és hidegvér kell.
A másik, hogy odaállsz elé, minden menekülési útvonalat elzársz előle, és szemtől szemben megbeszélitek. Mindent. Hogy tudod, hogy ő mit szeretne ezek után, te mit szeretnél, meg akarjátok-e menteni a házasságotokat, stb.
Ha nem csinálsz semmit, nem fog változni semmi. Vagy sokkal rosszabb lesz. Szerintem. Nagyon sok kitartást és lelki erőt kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!