Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira félek! A férjem csal És tudom! Mit tegyek?
Vagy lehet megunta már, hogy Te egész nap csak plázázol meg elmész fodrászhoz, kozmetikushoz stb..lehet neki egy céltudatos nőre van szüksége. Engem is az anyám nevelt anélkül, hogy bármi is alá lett volna rakva..ő maga kereste meg a dolgokat és így is a legmárkásabb cuccokban jártam, mindent megkaptam, amire szükségem volt..és egyszer nem panaszkodott..talán lejjebb kéne raknod az igényeidet és lehet, neked is változnod kéne. Ha megcsal, akkor ez van. Nem a szőke, hosszú hajtól meg a csini öltözködéstől leszel valaki, hanem a viselkedéstől meg az intelligenciától..És rég rossz, ha a gyereked ennyire el van kényeztetve, ha elhagy a férjed és nem tud majd mindennap plázázni, akkor meg kiakad. Kérdés, hogy ilyen gyerekből tanult, becsületes felnőtt lesz-e..Nem lesz majd képes küzdeni..Én is úgy nőttem fel, hogy az apámat alig ismertem és nem is segített semmit, főleg mivel angol, de legalább ez arra ösztönzött, hogy ne legyek olyan, mint ő és legyen bennem felelősségtudat, így rengeteget tanultam és felvettek egy angol egyetemre..Az elkényeztetett gyerekből általában nem lesz senki, ezért szerintem jobb lenne, ha nem ennyire a pénzre összpontosítanál, hanem arra, hogy a gyerek tanuljon meg értelmes ember legyen belőle akár van apja, akár nincs.
18/L
Ne tegyél semmit, az ilyen mint te megérdemli hogy csalják agyba főbe, aztán ha talál egy jobb nőt akinek talán még esze is van majd kidob ő magától is. Az sokkal jobb lesz. Élvezd a vásárolgatást, medencét amíg lehet.
Hogyan tarts el egy gyereket, hát ahogy bárki más, anyám 3at tartott el, mégsem volt hiány semmiben, még házat is építettünk, az ő minimálbéres fizujából. Nem hiszem hogy egy gyereket ne tudnál rendesen felnevelni. Veled van itt baj, megértem a férjedet ha megcsal. Ilyen nőt meg lehet hiszen úgysem fogsz tenni semmit. Neked a pénz számít semmi más.
Maximálisan igazat adok az előttem szólóhoz!!!Én is igy nőttem fel,mint ő!!
És 18évesen eléggé átlátja az életet!!!:)))
22/L
"max a gyerekemnek kevesebbet??? Hát épp ez az! Nem adhatok neki kevesebbet! Nem lennék rendes szülő, ha nem adnák meg neki mindent! Hozzá szokott, bele született a jó létbe..." - idézet a kérdezőtől.
A plázabeli vásárlást, a medencét, a nagy házat nem a férjed szponzorálta? Ne aggódj, a gyereknek az esetleges válás után is megadja ezeket a dolgokat!
"bele született a jó létbe és én is hozzászoktam"
Ép itt az ideje hogy megállj a talpadon.Nekem biztos nem kéne annak a koszos pénze aki megcsal...ideje dolgozni
JÈZUSOM!!!!!!!!
ennyire fontos neked a pénz?? hogy ennyire leereszkedj? az én férjem is vállalkoznó. de ha megcsalna, egyböl fognám a gyereket és mennék. pénz ide vagy oda! de ha te ezt türöd hogy a férjednek van egy szeretöje, mert te nem mered elhagyni a pénz végett, hát hajrá.
söt igy még a férjed is vissza fog élni azzal hogy te ugy sem fogsz elmennei mert hát fontosabb neked a kényelem mint a saját boldogságod.
anyám egyedül nevelt fel 2 munkája volt és igy is szegények voltunk de mindig megkaptam amit akartam.
szóval gondolkozz el de nagyon komolyan!
Akkor vagy/leszel jó szülő ha megadsz mindent a gyerekednek ÉRZELMILEG!Nekünk nincs medencénk,nem járunak márkás cuccokba, plázába (még negyed évente sem)Mégis kimerem jelenteni hogy jó szülő vagyok.9 éve egyedül állok helyt mindenben/hol ahol a gyerekeimről van szó.Tudják hogy bármivel fordulhatnak hozzám,Ezek a dolgok többet érnek,mint medence stb....
És igaza van az egyik válaszolonak,ezeket a férjed biztosította a gyereknek..és te mit?megkérdeznén mennyi idős a gyerek?
Az ilyen emberekek csak felidegesítem magam.Anyám hármunkat felnevelt egy fizetésből és nem érzem úgy hogy hiányt szenvedtünk volna csak mert nem vagyunk elkényeztetve.Megcsal? oda ne rohanjak..akkor vállj el.
Ja de hogy akkor nem lesz luxusélet ?!..ja hát kérem akkor meg ne sírjál nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!