Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak el a goromba, arrogáns férjemtől, ha a kislányom meg úgy imádja?
Figyelt kérdés
a kislányt imádja, de velem már nem tud rendesen beszélni. Jobban mondva, igyekszik, de minden nap azért van ilyen mondat is a kislányom előtt, hogy "Már háromszor megmondtam, hogy ezt ne ide tedd, stb..." Meg ilyenek. Már a háromévesem is néha mondja nekem, hogy "Anya, nincs neked dolgod?" Vagy, hogy "Már megmondtam, hogy alszok még"-kiabálja, ha keltegetni akarom reggel(mármint a gyerekem) És még sorolhatnám. a gyerekemnek hiányozna, de nem akarom, hogy ezt lássa.2012. febr. 20. 21:32
1/16 anonim válasza:
Ha nem tudjátok megjavítani a kapcsolatotok, akkor igen, válj el. Az általad leírt problémák azonban még nem tűnnek orvosolhatatlannak.
2/16 anonim válasza:
Te vagy az alárendelt?! Ezt én nem bírnám, kell egy alapos beszélgetés,hogy újra tiszteljen, ne csicskája legyél. Ha nem megy, láthatja még a gyereket, amennyire engeded,akár amikor csak akarja...
3/16 anonim válasza:
A férjednek nem ártana egy kis edzés.
Itt mutassa meg mennyire magabiztos, ne otthon!
Am éna helyedben elkezdenék más pasikat magasztalni, pl miyeln határozott miylen kemény, nem csak egy szájhős aki otthon leugatja az asszonyt, az ágyba meg nyúlbéla.
4/16 anonim válasza:
Legfeljebb nála hagyod a gyereket.
5/16 A kérdező kommentje:
Miért kéne nála hagynom a gyerekem? Ezt nem értem.
2012. febr. 20. 22:12
6/16 anonim válasza:
Szerintem váj el.Ez borzasztó.A gyerek meg úgy is láthatja,gondolom.Szívás az ilyen pasi:S
7/16 anonim válasza:
Mert nem téged imád a gyerek, ha jól értettem a kérdést.
8/16 anonim válasza:
Nem kell elválni, mert egyrészt azzala ygereken is ütsz, másrészt meg menekülés a problémák elől!
Neveld meg a barom férjedet!!
Te hagytad, hogy ilyenné válljon melletted!
Ott bsztad el, hogy lenyelted az első békát, és nem verted a fejébe a rendet!
9/16 anonim válasza:
Én félnék ettől az embertől,hogy pokollá fogja tenni az életemet.Akkor már inkább a válás.Ha az anya idegroncs lesz ettől a baromtól,akkor az sem fog jót tenni a gyereknek.Bár lehet,hogy most egy kicsit túlzásba estem.Mondjuk előzőnek abban igaza volt,hogy már az első bunkó beszólásnál be kellett volna fenyíteni.Bár aki ilyenre képes,hogy ilyet mond,azon elgondolkoznék,hogy szeret e egyáltalán.Mondjuk a legdurvább az egészben az,hogy eltanulja a gyerek és ha nagyon rászoktatja az apja erre a bunkó stílusra,akkor nem fog tisztelni.
10/16 anonim válasza:
Emiatt elválni, hát hova lett ez a világ. Bár az én feleségemnek kevesebb is elég volt, hogy jelenleg váljon tőlem. Ameddig nem jár kocsmázni, nem ver, nem nőzik, szerintem nem kellene egyből a bíróságra rohanni. Régebben is voltak problémák, szerintem nincs olyan család ahol ne lenne, mégis együtt maradtak az emberek. Szerintem a lehető legfelelőtlenebb döntés ennyiért elválni, főleg ha van gyermek is a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!