Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenlegi párommal el szeretnénk költözni. A kislányom apja megszabhatja, hogy hova költözhetek?
Tudtommal kötelezhetnek arra, hogy az útiköltség egy részét álld.
De lehet hogy hülyeséget írok.
Az biztos, hogy országhatáron belül bárhova költözhetsz a gyerekkel.
Azt, hogy neked kell-e biztosítani a láthatást, bíróság dönti el, ha az apuka hozzájuk fordul.
Aki szerint az apukák elmaradoznak: az enyém nem tette. Katonaként a fél világot bejárta a válás után, de ha itthon volt, mindig találkoztunk. Mondjuk ehhez anyukám rugalmassága is kellett.
Én semmiképp nem akarom elszakítani az apjától,soha nem szólok bele,hogy mikor jöjjön látogatni. Nem akarok szándékosan messzire költözni,de nemrég jöttem
egy másik albérletbe és már azért is fel volt háborodva,hogy (városon belül) 10 perccel többet kell neki sétálni. Bele sem merek gondolni,hogy mi lenne,ha másik városba költöznék. Sajnos a pénztárcám szabja meg,hogy mennyire tudok a közelben venni lakást. Mindössze ezért kérdeztem,bennem semmi rossz szándék nincs,ellentétben vele... Párválasztásnál pedig sosem a szülőket vettem alapul. Nem velük élem le az életem. De attól normálisabbnak ismertem meg őket,minthogy a legmocskosabb káromkodásra tanítják a gyereket.Mindenesetre köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!