Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha elhagynám, észhez térne? Vagy már nem lenne visszaút?
Párommal 5 éve vagyunk együtt, 4 éve együtt élünk, 8 hónapos a fiúnk. Szeret mindkettőnket, de kb 3 hónapja nagyon sokat jár el. Szinte minden hétköznap este elmegy sörözni, biliárdozni stb. Nem jön haza későn és részegen, de a gyerekkel szinte csak hétvégén találkozik és bizony néha én sem bírom ébren megvárni.
A kisfiúnkkal nincs semmi baj, 4 hónapos kora óta átalusszsa az éjszakákat, azóta a házimunkát teljes egészében én csinálom. Igaz, hogy addig elvártam a segítségét, mert szoptatok és napközben is aludtam; viszont neki nem kellett éjszakázni. Ez így volt természetes mindkettőnknek.
Próbáltam vele beszélni, de semmi nem hatot rá. Azt mondja, neki erre szüksége van.
Véleményetek?
szerintem meg még mindig nem normális....de lehet h előttem csak túl jó példa áll....bár ezt mindig is tudtam....az én apukám a tökéletes apuka....már mikor anyu hasában voltam imádott és nem volt olyan, hogy csak késöbb jöttek meg az apai érzések...és ez igy is van jól...biztos vagyok benne, hogy nem csak az én apukám ilyen....
23L
Együtt dolgozik az öcsémmel, ő is jár velük, innen tudom, hogy nem csal meg.
Pénteken pakolok neki :-(
Nagyon köszönöm a válaszokat!!!
Elment :-(
Tegnap jelentkezett, hogy hiányzunk stb, de nem fogadtam vissza. Most várom, mi lesz :-(
"Elment :-("
Mit vártál, ha egyszer összepakoltad a cuccait és kidobtad?
Persze, h elment. Férfi, önérzetes.
Én sajnállak titeket, és biztos vagyok abban, h a férjednek idő kellett volna még, h apaként éljen. Lehet, a gyermek is korai volt. A legjobbakat kívánom.
Miközben azt gondolom, a gyereknek mégiscsak az a legjobb, ha a szülei együtt vannak. Ha keveset, akkor keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!